7 dolog, amit tehetsz egy forró nyári napon!

jún23

Alaposan próbára tesz a napokban elég markánsan megérkező kánikula?
Hidd el, nem vagy vele egyedül, időset és fiatalt egyaránt megvisel a forróság.
Pedig a nyár még éppen csak, hogy elkezdődött... Mit tehetsz ilyenkor?

kanikula.jpg

Adunk neked 7 remek tippet, ami tutira segít túlélni, legalább is a következő hőhullámig!

1. Sok városban állítanak fel a napokban párakapukat. Kevés jobb mulatságot találsz ilyenkor, mint párszor átszaladni a párakapu alatt vagy megállni néhány pillanatig alatta, és élvezni a hűsítő zuhanyt. Élj vele!

2. Töltsd meg az otthoni műanyag vagy gumi medencét hideg vízzel és jéggel és ugorj bele! Teszteld, mennyi ideig bírod és hűsölj!

3. Ülj be a kedvenc kávézódba és rendelj egy jegeskávét! Ha a kávé nem a te italod, egy jéghideg gyümölcslé vagy tejturmix is bőven megteszi!

para.jpg

4. Gyerünk a moziba be! Ezekben a napokban ez is egy lehetséges túlélési technika lehet számodra, függetlenül attól, hogy egyébként filmrajongó vagy-e! A pláza mozikban szinte mindenhol légkondis teremben hűsölhetsz, miközben biztosan találsz azért olyan vetítést, ami leköt másfél-két órára. Azért vigyázz, valahol hajlamosak túlzásba vinni a légkondit, nehogy megfázás legyen a vége.

5. Dörzsölgesd jégkockával a pulzuspontjaidat és csavarj egy nedves törölközőt a fejed köré, így hűtve még jobban felhevült tested!

lemon.jpg

6. Ha egész nap munkában aszalódsz egy forró napon, lepd meg munkatársaidat és magadat egy kis felfrissüléssel: szerezz be valami jéghideg "védőitalt", ami lehet akár egy alkoholmentes gyümölcsös sör is. Meglátod, értékelni fogják!

7. Semmi teendőd nincs mára? Szerencsés vagy, nyugodtan használd hát ki az időt egy jó alvásra! A világban sok helyen "cserélik fel" ilyenkor a nappal és az éjszakát: átalusszák a forró órákat, éjjel viszont sokáig fent vannak és elvégzik azt a munkát, amit ilyen melegben képtelenség.

Kövesd blogunkat, ha szeretnél további érdekességekről olvasni! Új bejegyzéseink a Facebook oldalunkon is megjelennek, lájkolj minket ott is! Köszönjük! ;)

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr978834162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása