Sminkelj okosan a nyári melegben is

jún22

A nyári hőség, izzadás és a napsugárzás mind hatással vannak a bőrödre és a sminkedre. Azonban ha mégsem akarsz lemondani a kedvenc szemhéjtusodról vagy szempillaspirálodról, adunk pár hasznos tanácsot, hogyan is érdemes ilyenkor sminkelni. 

happy_model_in_sunshine.jpg

KATT! ;)

1.) A télen használt, gazdagon tápláló hidratáló krémeket nyáron nyugodtan cseréld le. Olajmentes, könnyű hidratálásra van szüksége a bőrnek ilyenkor.

2.) Bőrödet ugyanolyan mértékben hidratáld nyáron is, mint ahogyan teszed azt télen. Annyi krémet rakj magadra, hogy érezd a hatását. Felfrissül és kisimul tőle a bőröd.

3.) Ugord át az alapozást! Kezdd egy kis bronzosítóval, hogy feldobd az arcod, majd használj egy kis korrektort. Egy könnyű, krém állagú korrektorral szinte bármilyen bőrhibát könnyed el tudsz fedni. Csak ezután vidd fel a szempillafestéket és a szájfényt.

4.) Ha még jobban szeretnéd fedni az arcbőrödet, próbáld ki a színezett hidratáló krémeket. Egyszerre fednek és hidratálnak.

5.) Válassz tartós szemhéjfestéket! Hosszabb ideig viselheted az arcodon és nem maszatolódik el még a nagy hőségben sem.

easy-summer-makeup.jpg

6.) A szemhéjtus ideális választás nyáron, tartós és nem kenődik el, mint a szemceruza,

7.) Figyelj arra, hogy a nyári sminked vízálló legyen. Ha a szempilla festéked mégis szétfolyik, ellenőrizd, hogy nem raktál-e túl sok hidratáló krémet a szemed alá. Kicsit púderezd be a szemed alatti területet, mielőtt felvinnéd a festéket.

8.) Nyáron a fényvédelem a legfontosabb, ezért amiből csak tudsz, szerezz be UV-szűrős terméket. Ma már széles választék kapható több faktoros alapozókból, színezett hidratáló krémekből, rúzsokból és szájfényekből.

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr958832706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása