3 dolog, ami a testeddel történik, ha lemondasz a kenyérről.

jún14

A legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy a kenyér-és pékáruk nagyon finomak, azonban ha sokat fogyasztjuk akár egyiket, akár másikat, könnyen felszaladhatnak a plusz kilók. Azok, akik diétáznak, általában lemondanak ezekről az egyébként isteni finomságokról, ha szeretnének fogyni, mások ki sem bírják nélküle. Te hogy állsz a kenyérrel?

mp9004276362.jpg

Most eláruljuk, mi történik a szervezetedben, ha nem eszel többé kenyeret!

1) Ha visszafogod a kenyér-evést, elsőként azt fogod majd észrevenni, hogy gyorsan lemegy rólad 1-2 kiló. Azonban ezt nem zsírból, hanem vízből veszíted, mivel minden egyes szénhidrát molekula a 3-4-szeres víz mennyiségét köti meg.

2) Az agy elsősorban szénhidrátból nyeri az energiát, így a kenyér feladásával jelentősen csökkented majd a bevitelét, fáradtabbá válsz, álmatlan és dekoncentrált is leszel. Ha a kenyérről mindenképpen le akarsz mondani, válassz egyéb, egészséges szénhidrát forrásokat, például barnarizst!

3) Az egyszerű szénhidrátok, ahogy például a legtöbb kenyér az egekbe repítik a vércukorszintedet, utána gyorsan leesik. Emiatt hamar farkaséhség törhet rád, miután elfogyasztottál egy-két szelet kenyeret. Ha viszont rostban gazdag ételeket fogyasztasz, azok hosszan jóllakottan tartanak, ráadásul a nassolási vágyadat is elűzik.

bettys-artisan-breads.jpg

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr408809804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása