4+2 tipp, amelyek segítenek átvészelni neked a foci Eb-t!

jún10

Ma kezdődik az év -egyik- csúcseseménye, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság, ami férfiak jelentős hányadát szögezi a televízió képernyője elé kereken egy hónapra. Egymást érik majd a meccsek, és a magyar érdekeltség csak még tovább "súlyosbítja" a helyzetet.
Hogyan élhetik túl ezt azok a nők, akik erre az egy hónapra teljesen elveszítik majd futballfüggő barátjukat, férjüket?

foot1.jpg

Olvass el pár hasznos tippet, ami segíthet abban, hogy ne pokolként éld meg a következő 4 hetet!

Nem árt jól felkészülnöd erre a pár hétre, mert most minden változik. A délutáni vagy esti közös filmezés helyét egycsapásra veszik át a meccsek, az ebédlő asztalnál gyakori témává válik majd a magyar csapat éppen aktuális meccse, persze rövid elemzésekkel és értékelésekkel megspékelve. Vigyázz, életed párja még akár a Te véleményedre is kíváncsi lehet Dzsudzsákék játékát illetően! Jó esetben...

Tippjeink azonban sokat segíthetnek neked a túlélésben, ha nem vagy egy kifejezett foci fanatikus!

1. tipp: Készíts stratégiai tervet!

Szerezz egy kinyomtatott menetrendet, amin a foci Eb összes meccse egy helyen látható, napokra lebontva. Ennek birtokában könnyedén tudod szervezni a barátnős programjaidat, nagy shoppingolásokat. Természetesen fordítva is lehetséges: a menetrendben kijelölheted azokat az időpontokat is, amikor nem szeretnéd otthon látni a párodat. Ne féltsd, biztos lesz olyan cimborája, ahol tárt karokkal, és persze hideg sörrel várják...

2. tipp: Tanuld meg a lesszabályt!

Elcsépelt, de ha ezzel a kérdéssel egy hallatlanul izgalmas és fontos meccs alatt környékezed meg párod, ő biztosan nem elnéző tekintettel, hanem inkább jó adag idegességgel fogadja majd. Jobb tehát, ha magadtól próbálod meg elsajátítani ezt a fontos szabályt, mielőtt ezt kapnád válaszként: "Keress rá a Google-ban!"

girlfoot.jpg

3. tipp: Találd meg a saját kis mániád!

Ne csak ölbe tett kézzel várd, hogy a másik feled kigyógyuljon az őt gyötrő heveny futball-lázból, hanem találd meg a saját kis -számára akár idegesítő- mániádat. Leginkább olyanokat, amelyek kizárják, hogy párod is részt vehessen bennük -például itt az alkalom, hogy elővedd azokat a könyveket, amik már hosszabb ideje ott tornyosulnak a polcodon, várva, hogy végre elolvasd őket!

4. tipp: Tarts szeretőt!

Párod a fontos elfoglaltságai (lásd még, magyar-osztrák, magyar-izlandi, magyar-portugál meccsek, továbbjutás esetén pedig még ki tudja) miatt nagy eséllyel úgysem veszi észre, de ha mégis, érzelmileg úgysem fog tudni reagálni rá július 10-ig.

Amikkel semmi esetre se kísérletezz!

foot2.png

5. tipp: Ne állítsd nehéz döntések elé!

Amikor döntési helyzet elé állítod, és azt várod, válasszon közted és a foci között, egy futballőrült barát/ férj csak egyet tesz: leblokkol és úgyis a meccset választja. Minden egyes esélyt megragadnak, csak lássák a gólokat! Ha ez bekövetkezik, ne vedd magadra, reakciója nem ellened szól!

6. tipp: Ne szervezz magatoknak olyan eseményt, ahol mindketten jelen kell legyetek!

Hacsak nem leled örömöd abban, hogy párod folyamatosan az eredménykövető oldalt bújja, két frissítés között pedig ellenségesen méreget téged, hogy miért kellett őt magaddal cipelned, holott ő olyan jól elfoglalta volna magát otthon...



 

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1008797382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása