6 drága kozmetikum, amit simán kicserélhetsz kókuszolajra!

jún07

Sokan vagyunk úgy, hogy mindenféle csuda kozmetikumot kipróbálunk, bízva abban, hogy ez majd jobb lesz, mint az előző arckrém, vagy feszesítő cucc - na ja. De mi lenne, ha kipróbálnál valami mást? Mondjuk a kókuszolajat.

coconut-milk-whole-coconuts-coconut-oil-and-toasted-coconut-studio-shot-on-turquoise-background-585824961-573b694d3df78c6bb0cedabb.jpg

A kókuszolaj már meghódította a főzés szerelmeseit, de most nézzük meg, mit tud a kozmetika területén!

1. Hidratáló krém helyett

Nyugtatja a gyulladt bőrt és más olajos termékekkel ellentétben nem tömíti el a pólusaidat! A szintén jól ismert diszkógömb effektus sem marad utána, viszont az alapozóval nem barátkoznak össze, így maradjon inkább az esti rutinod része.

2. Eltávolítja a vízálló szempillaspirált

Nem hittük, de ugyanúgy működik, mint egy olajos sminklemosó. A tűzpiros rúzst és a fekete tust pár könnyed mozdulattal eltüntetheted, de ami még jobb, a lerobbanthatatlan szempillaspirálokkal is megbirkózik. Mindent eltűntet!

3. Jobb, mint egy testápoló!

Nem csupán az arcodon, a tested bármely területén használhatod. Jó, nem? Gyorsan felszívódik, nem hagy foltot a ruhádon, viszont egy enyhe csillogás marad utána, ezért főleg a nyári hónapokban lehet majd nagy kedvenced. Hosszabban fejti ki a hatását, mint a legtöbb testápoló, így elfelejtheted a mindennapos krémezést is akár!

coconut_oil.jpg

4.  Ajakbalzsam

Tudtad, hogy erre is tökéletesen alkalmas a kókuszolaj? És ha eddig nem kaptál függőséget, majd most fogsz! Azt nem állítjuk, hogy a látványosan kicserepesedett ajkakkal csodákat tesz, de egy alap ajakápoló hatásával bőven vetekszik. Visszatérve az első pontra, sajnos sminkalapként nem használható, így rúzsozás előtt mindenképp mosd le.

5. Nem kellenek drága körömápoló olajok

- avagy a tökéletes házi peeling.

6.  Itt az új borotvahabod!

Ugyanis még erre is használhatod! Meleg vízzel felolvasztva vékony filmréteget képez a lábon és a borotvapengét sem tömíti el. Nyugtató hatásának köszönhetően még a kellemetlen kipattogzást is elkerülheted. Csudaklassz!

Nézd meg a DiamondDeal ajánlatait, ott is találsz kedvedre valót! KATT IDE! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr368786592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása