Így változott a fitness trend 100 év alatt

jún02

2016 egyre inkább a fitness és egészséges életmód éve, sokan váltanak és változtatnak, kezdenek bele mozgásba. De gondoltad volna, hogy az edzés kb. 100 évvel ezelőtt is hódított már? Találtunk egy vicces videót, amiben megnézheted, hogyan edzettek a csajok a huszas évektől elkezdve napjainkig. 
istock_000033001284_large.jpg
Érdemes megnézni! :)

Hello Csini!

Ha hiszed, ha nem, a 30-as évekig a nők szoknyában gimnasztikáztak – egyébként ezekben az időkben leginkább a nyújtógyakorlatok voltak divatosak. A 40-es évekre divatba jöttek a csoportos edzések, amelyek kifejezetten azt szolgálták, hogy a tornázóknak jobb alakja és erőnléte legyen. Az 50-es években a hullahoppkarika hódított, kb. egy évtizeddel később a csajok egy deszkán riszálva próbáltak formába lendülni.

a211.jpg

1970 körül a jazzbalett volt a legnépszerűbb mozgásforma, a 80-as években kezdett hódítani az aerobik, a 90-es években pedig a tae-bo számított abszolút slágernek. 2000 körül a hip-hop táncra épülő órákra jártak a legtöbben, míg az utóbbi évek legnépszerűbb irányzatának a zumbát tartják a hozzáértők.

Itt a videó:

 Te melyik évtized divatja szerint edzenél a legszívesebben?

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr218770104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása