3 dolog, amitől pattanásaid lesznek

jún02

Mindenki tudja, hogy az étkezési szokásaink hatással vannak a külsőnkre, de azt tudtad, hogy néhány étel kifejezetten segíti a pattanások kialakulását? 

chocolate-551424_1280.jpg

Nézd meg mik ezek!

Neked is pattanások éktelenkednek a pofidon és már nagyon unod, hogy alig akarnak eltűnni? Nem gondolod, hogy esetleg ki kellene iktatni pár dolgot az étkezési szokásaidból?

Olvasd el, mik okozhatják a fránya aknékat!

cocktails_mit_schirmchen.jpg

Tejcsoki


A tejcsokoládé egy olyan kombináció, amiben finomított cukor és transz zsírok is vannak, így már pár kockától is könnyen kipattoghat a bőröd. Válaszd helyette az antioxidánsokban gazdag, magas kakaótartalmú verziót!

Alkoholos koktélok


Bár nagyon finomak, magas cukor- és alkoholtartalmuk miatt kiszárítják a bőrt, plusz a méreganyagok miatt piros pöttyöket varázsolnak az arcodra! Helyettük inkább kortyolgass borokat, a legjobb a száraz vörösbor.

Zsírszegény tej


Az utóbbi időben több kutatás is bebizonyította, hogy a tejprotein is pattanásokat okoz. A zsírszegény tejben pedig sokkal több mesterségesen hozzáadott tejprotein van, hogy kevesebb zsírral is krémes és finom legyen a tej. Inkább válassz növényi tejeket!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr488770736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása