Egy tipp, hogy mivel lepd meg az embert a nyáron. Csak úgy!

jún01

Hoztunk egy klassz nyári programot azoknak a hölgyeknek, akik az uruk kedvére szeretnének tenni. Jól jöhet még ez a tipp, ha születésnapja van életünk szerelmének. De akkor is szuper választás, ha csak ezzel szeretnéd megmutatni, hogy mennyire nagyon odáig vagy..meg vissza. Hogy miért tökéletes választás? Mert melyik férfi ne lenne odáig az autókért? Ki ne szeretne vezetni egy Ford F600 Big Foot verdát? 
Ha úgy gondolod érdekes lehet olvass tovább!

20160430_114853.jpg

Monster Track élményvezetés

És hogy mis lenne ez a klassz ötlet? Hát egy élményvezetés egy óriási monstrummal a gyáli motocross pályán! Ha egy igazi bevállalós csajszi vagy és tetszik a fenti képen látható Ford F600 Big Foot akkor Te is beülhetsz a volán mögé és próbára teheted magad. Nem csak a férfiaknak lehet a Monster Track élményvezetés jó kikapcsolódás. 

Hogy miből is áll a közel 1 órás program?  monster2.jpg

  • 20 perc oktatás, felkészülés
  • kb. 25 perc aktív élmény vezetés
  • lángszóró, sziréna használat
  • oklevél az élményről
  • videófelvétel és képek a vezetésről

A lehetőséget a Monster Show szolgáltatja, akik évek óta fellépői a híres neves Nemzetközi Autó Motor Tuning Shownak! Az AMTS rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autóseseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon. Ha kedvesed odáig van az átépített autókért is, akkor ez is egy nagyon jó program lehetőség, de sajnos az idén már lecsúsztatok róla. De ne szomorkodj, mert a Diamond Deal és a Monster Show jóvoltából igazán kedvezményesen próbálhatjátok ki az "óriás láb"-at! Az élményvezetésre pedig Gyálon az évtizedes múltra visszatekintő Motocross pályán kerül sor, ahol a versenyzők azt mondják "Itt minden kör kettőnek számít."

monster.jpg

Ha felkeltettük az érdeklődésed, hogy Te vagy valamelyik férfi családtagod megülné ezt a hatalmas gépezetet, akkor nagyot spórolva megveheted a Diamond Deal oldalán keresztül 60.000 Ft helyett 25.000 Ft-ért. Ezért a pénzért egy örök emléket ajándékozhatsz életed párjának vagy fiadnak! Biztos, hogy hosszú ideig emlegetni fognak miatta! KATT IDE a kuponért! 
Ha tetszett, még több érdekességet találsz majd az oldalunkon, IDE KATTINTVA, de a Facebookon is megtalálsz! LÁJK! :)

 

Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr618764836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása