7 patinás vidéki fürdő Magyarországon

jún01

Mostmár egyre jobb az idő, itt a nyár, de ha mégis bejönne egy esős szombat, ezekben a nagyszerű wellness intézményekben így is csodás hétvégét tölthetünk!

1200_sablon_11.jpg

Nézd meg!

1. Bük

termalfurdo_bukfurdo_gyogyfurdo_7.jpg

A Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrumot ajánljuk mindenkinek, aki metropolisz helyett kifejezetten csendre vágyik két csobbanás között. A minden generáció számára élvezetes komplexum persze megunhatatlan, de ha mégis alternatív programot szeretnénk, akkor szemlélődhetünk a Kisalföld kellős közepén, akár biciklinyeregben ülve.

2. Hévíz

a_hevizito_1538638_1180.jpg

Gyönyörű tó, meleg gyógyvíz, pompás wellnesshotelek – Hévíz egy újabb bizonyíték arra, hogy a Balaton környéke korántsem csak nyáron nyújthat élményeket testnek és léleknek. A hévízi fürdő gyerekeknek nem ajánlott.

3. Egerszalók

70724398ec815ed1f03deece9e5dc80a.jpg

A fehér mészkődomb, amelyet a termálforrás hozott létre, Európában egyedülálló képződmény; már csak ezért is érdemes lenne ellátogatni Egerszalókra. De a legfőbb nevezetesség persze maga a gyógyvíz, no meg a szaunavilággal, pezsgőfürdővel, termál- és élménymedencékkel rendelkező wellnessközpont.

4. Harkány

harkany_03.jpg

A napsütötte Harkány gyógyvize régóta ismert változatos gyógyító funkcióiról:a mozgásszervi, ízületi betegségek épp úgy megelőzhetők és gyógyíthatók a segítségével, mint a krónikus nőgyógyászati gyulladások és a pikkelysömör, amelynek gyógyításában Harkány világhírű.

5. Sárvár

header1.jpg

A sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőben felnőtt és gyerek, egészséges és reumás egyaránt megtalálhatja a számítását. Ki ne szeretne télen-nyáron pancsolni a jófajta termálban, csúszdázni az élményfürdőben?

6. Gyula

11057251_809826215721262_1036835652630251294_o.jpg

A gyulai Várfürdő az ország egyik legszebb fürdője, amelynek fedett terében is találhatók a termálszolgáltatások mellett élmény- és masszázsmedencék, nem beszélve a gyermekmedencékről. Ha sikerült kiimádkoznunk a kölköket a vízből, tehetünk egy sétát a csodaszép belvárosban vagy akár a várban is.

Érdemes ellátogatnod valamelyikbe! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

 

 

 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr568766394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása