"Nekem a Balaton..."

máj31

Itt a nyár és Ti még nem döntöttétek el, hogy hova is kellene menni pihenni? A Balaton örök kedvenc valószínűleg mindenkinek, mi sem vagyunk ezzel másképp! Most ráadásul a DiamondDeal ajánlatai révén csudaklassz lehetőségek és ajánlatok közül válogathatsz!
view_of_lake_balaton_from_siofok_2010.jpg
Mutatunk is egy párat! Olvass tovább! Érdemes!

Legyen szó kikapcsolódásról, pihenésről, vagy valami őrületes partiról, a jókedv garantált! Mutatunk most nektek pár remek lehetőséget, amit nem érdemes kihagyni, hiszen tudod ... "Nekem a Balaton a Riviéra..." 

1.  Adrenalin tuning! 20 perces speedboat száguldás a Balaton vízén!

A féktelen száguldáshoz minden adva van: a Balaton nyílt vize, te, esetleg a barátok és kollégák, valamint egy speedboat! Utóbbiból 320 lóerő szabadul el a hullámok között, és szinte repül a habok felett! Gondolj bele, ha "taxi üzemmódban" 15 perc alatt átvisz Siófokról Tihanyba vagy Balatonfüredre, akkor 20 perc alatt mekkora távot járhattok be a Balaton napfénytől szikrázó vízén?

Ne csak magadra gondolj! Vidd el családodat, vagy hívd meg barátaidat is a programra, ami ideális lehet leánybúcsúra, legénybúcsúra, csapatépítő tréningekre is! A hajón akár 15 fő is kényelmesen elfér, így senkinek nem kell a parton szomorkodnia, amíg más száguldozik!

talizman_star1.jpg

Az ajánlatot IDE KATTINTVA találod! 

 

2. Naplemente túra SUP-pal, azaz stand up paddle boarddal, ajándék 2 óra SUP használattal!

A SUP, azaz stand up paddle board, egy igazán dinaminkusan fejlődő sport. Vagy inkább élmény? Valójában mindkettő, hiszen bár egy szörfdeszkához hasonló SUP-on állva evezel, de közben nyugodtan gyönyörködhetsz a tájban, a naplementében, és élvezheted, ahogy ringat a víz. Kényelmes relaxáció, távol a part zajától, csak a tó és Te, és persze társaid, akiket mindenképp vigyél magaddal! És ehhez nincs szükséged semmire, csupán a kezeidre, hiszen a deszkát és az esetleg szükséges biztonsági felszereléseket is rendelkezésedre bocsátják kuponunkkal, és rövid ismerkedés és oktatás után már indulhat is a feledhetetlen naplemente túra!

A tengerpartokon már jó ideje ismert SUP most hozzánk is betört, és már a Balatonon is kipróbálhatod. A naplemente túrán kívül kiváló lehetőséget nyújt akár vízi jógára is, hiszen a deszkán végezve a gyakorlatokat alaposan próbára teszi egyensúlyérzékedet, izomzatodat, de akár gyermekedet is elviheted egy körre, sőt kutyát is sétáltathatsz a vízen az eszköz segítségével.

sup1.jpg


Az ajánlatot IDE KATTINTVA találod! És ITT IS lesz egy! 

 

3. Lézershow és discohajózás a Balaton vízén, koktéllal a Talizmán Yacht-onl! Bulizz a magyar tengeren!

A balatoni éjszakák kihagyhatatlan programja az esti "zenehajó".  A hajón disco zenével szórakoztatják a közönséget. Élvezzétek a fényárban úszó tópart nyújtotta lenyűgöző szépséget az esti sétahajóról hangulatos zenei aláfestéssel és ajándék koktéllal! 

A lézerjárat Siófok kikötőjéből fog kifutni, méghozzá naplemente után, már sötétedéskor. Kell ennél prímább kaland a magyar tengeren? Kell hát, és nem is úszod meg ennyivel! Kellemes zene, 1 pohár ellazító koktél, és indul a show. A Balaton hullámait lézergéppel vetítik meg, így a természet alkotta szépség, és az emberi kreativitás összeadódik, és felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg a forró hangulatú hajókázás a Talizmán Yachton lézershowal welcome drinkkel! 

discohajobalaton.jpg

Ha érdekel egy végtelen éjszakai buli, IDE KATTINTVA megtalálod! 

 

4. Zenés, jelmezes, interaktív Kalóz Show kincskereséssel, kicsiknek és nagyoknak a Talizmán Yachton!

A Talizmán Yacht most kicsiknek és nagyoknak is egy felejthetetlen élményt nyújt! Igazi kalózruhát öltve egyórás mesés hajókirándulás veszi kezdetét a Balatonon ringatózva.  

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. Az idei évtől kezdve gyermekeik személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több, igazi kalózzá is válhatnak. A hajóút során a jó hangulatot Sparrow kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok.

Ebben a különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban az átlagos balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik, a Balaton vize hatalmas tengerré, mely teli van veszélyekkel és csodákkal. A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani, karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el.

talizmanyachtkaloz.jpg

Ha tetszik a dolog és szeretnéd csemetéd és a ti napotokat is feldobni, IDE KATTINTVA megtalálod az ajánlatot! 

 

5. Álomesküvő a Balatonon az exkluzív Talizmán Yacht fedélzetén és lakodalom a Magistern Hotelben!

Sztárok és filmcsillagok világát követve Ti lehettek a főszereplői az Álomesküvőnek. A család és barátok előtt kötheted össze életedet pároddal, a magyar tengeren! 

Két hajóval két lélek indul útnak a Balatonon, a hajók kürtszó mellett násztáncot járnak, majd miként a hajók összekapcsolódnak a tó vízen úgy forr egybe a két élet. Az esküvői szertartás, a házasságkötés után egy régi hajós szokás szerint ágyú jelzi a világnak, hogy egybekeltek. A díszegyenruhás legénység tiszteleg, a feledhetetlen esemény után már mint férj és feleség térnek vissza a partra.

A hajós esküvő után a vízparti esküvő - lakodalom következik, a Wellness Hotelben - Siófokon, ahol átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak az ifjú pár és a násznép. A közvetlenül a Balaton parti rendezvényteremben profi vendéglátók gondoskodnak arról, hogy valóban feledhetetlen legyen a lakodalom. A különleges eseményt egy profi fotós kíséri végig igény szerint és örökíti meg a legszebb pillanatokat. A szervezők minden más programot megszerveznek, legyen szó a hajók feldíszítéséről vagy a zenekarról.

Nektek már csak a nászúton kell gondolkodni..

alomeskuvotalizman.jpg

Ezt a hihetetlenül klassz és romantikus ajánlatot pedig ITT TALÁLOD!

Mire vársz még? Hajóra fel .. :) 

"Nekem a Balaton a Riviéra,
Ettől nem tántorít el se tél, se fagy.
Szívedet akarom elvenni még ma,
Mert az egész nagy világ nekem te vagy!" :)

Miajóneked! Ami jó Neked! ;)  

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr588764436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása