5 tipp, ha nem akarsz otthon ülni a négy fal között a hosszú hétvégén!

máj11

Unod már, hogy folyton a konyhában robotolsz hétvégente, ahelyett, hogy a hétközbeni fáradalmakat valami aktív kikapcsolódással pihennéd ki?csajszi.jpgMost közeleg egy kicsit hosszabb hétvége, megérdemelsz Te is egy jó kis kedvedre való programot. Viszont ha nincs ötleted, hogy mivel is kellene feldobni a hétvégét össze állítottunk Neked 5 szuper lehetőséget a Diamond Deal oldaláról, ami még ráadásul pénztárca barát is! Nézd!

1. Bubble Ball - Buborékfoci

Külföldön már nagyon régóta hódít a BUBORÉKFOCI, nálunk a Diamond Deal jóvoltából nem is olyan rég került elérhető árba. Nem csak fiúknak! Én simán kipróbálnám és biztos lehetsz benne, ha párodat, szerelmedet, férjedet erre az őrültségre nem lesz nehéz rávenni! A szöveg helyett beszéljen a jó kis programról inkább a videó:

Ha tetszett, akkor ne habozz, csak a barátokat vagy családot kell összerántani 8 főig és garantált a móka-kacagás. Ha elég bevállalósak vagytok jó sok ütközés, bukfenc, minden lesz, ami egy igazi röhögős programhoz kell, fejenként 2.500 Ft-ért igazán megéri, igaz? 
Ha tetszik az ötlet nézd meg az ajánlatot és meg is tudod kedvezményesen vásárolni: KATT IDE!

2. Pannon Paintball  

kati_1.jpgMég sose próbáltad? Akkor itt az ideje, ez sem csak pasiknak szól! De az fix, hogy erre a 

programra sem lesz nehéz rávenni kedvesed!Ha kedvet kaptál hozzá Szentendrén, Budafokon és Csillebércen a
Pannonpaintball jóvoltából szintén kedvezményesen lövöldözhettek 490 Ft-ért fejenként! És ráadásul minden felszerelést biztosítanak Nektek a helyszínen!

 

Nézd meg a Diamond Deal oldalán, ahol meg is tudod vásárolni potom áron: KATT IDE!

 3. Dunakavics Étterem és Bowling Klubban: Bowwling

Kellemes környezetben kapcsolódhattok ki aktívan és, ha közben megéheznétek akkor megkóstolhatjátok a finom papucspizzát is.

bowling_1.jpg

Biztos, hogy élvezni fogjátok lehettek akár profik, akár csak a szórakozás kedvéért ragadtok bowlinggolyót. Egyszerre 6 fő tud játszani a pályán, de ha csak kettesben szeretnétek kedveseddel eltölteni egy kis élménydús időt, arra is van lehetőség. Lendít, gurít, tarol! 

Néz meg hozzá a kedvezményes ajánlatot a hétvégére 1 óra hossza csak 2.450 Ft (maximum 6 főig): KATT IDE!

4. Kaland Randi - Kémjáték

Ha esetleg valami titokzatos, rejtélyes kalandra vágysz kedveseddel, akkor a KALAND RANDI-t tudjuk javasolni. Körülbelül 3 óra hossza elfoglaltságot jelent a "Hajsza a milói Vénuszért" című játék, ahol kaptok egy kihívásokkal teli küldetést a kedveseddel és csak akkor tudjátok teljesíteni, ha párként is is jól tudtok együtt működni. szeri.jpg

Akár ajándéknak is szuper ötlet ez a titokzatos kémjáték, de akkor is klassz, ha csak fel szeretnétek dobni a hétköznapokat. 2.990 Ft-ot abszolút meg ér 2 fő részére, kalandra fel!
A Diamond Deal alkuja révén megvásárolhatod a kalandot, nézd meg az oldalunkon! KATT IDE!

 

hajo.jpg

5. Talizmán Yacht - Vitorlázás

Végül pedig egy balatoni programot ajánlunk, nem csak azért, mert nyakunkon a nyár.
Még ha nem is akartok megmártózni a Balatonban egy kis VITORLÁZÁS még jót tehet, főleg hogy egyre szebb időnk van!
Gyönyörködhettek a tájban, élvezhetitek a csobogó víz hangját, akár édeskettesben, de akár 4 főig barátokkal vagy a gyerkőcökkel elfoglalhatjátok a T Flotta vitorláshajóját. Végre egy olyan klassz program, ami akár családosoknak, de akár egy kisebb baráti társaságnak is bearanyozhatja a napját, de ha csak kettesben szeretnétek a nagyvárostól kicsit eltávolodni a szerelmeddel arra is tökéletes lehetőséget nyújt, hogy romantikázhassatok. Természetesen ebben az esetben a hajóskapitányotok csendben meg húzódik a háttérben majd! :)
Még ajándék pezsgő is jár és a 2 óra vitorlázáshoz, ami 2-4 fő részére hétvégére 13.900 Ft. KATT IDE!
De ha akár egész napra el tudtok szakadni kedveseddel a hétvégén nézzétek meg ezt a lehetőséget is a hétvégi ára az egész napos hajókázásnak  29.900 Ft KATT IDE az ajánlatért!

Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr448702324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása