Ezért a highlighterért rajong most a fél internet!

máj09

Rengeteg szépség-és kozmetikai trend ütötte fel a fejét az utóbbi időkben, de most valami egészen merész beauty-trend hódít, mégpedig a rainbow highliter. 
content-2633.jpg
A szivárvány-highliter körüli felhajtás már az internet népét is megkörnyékezte és meghódította. Te mit gondolsz róla? 

 

A Bitter Lace Beauty kézzel készült sminkcsodáit akkora érdeklődés övezi, hogy néhány nap alatt teljesen elfogytak színpompás portékáik az Etsy-ről. 

Felejtsd el a csillogó és egyszínű szemhéjpúdereket és arcpirosítókat! Az idei év trendje a szivárvány! Az eredetileg fesztivál-szezonra szánt highliter a szürke hétköznapokat is meghódította, így mostmár a hétfőt is vidáman kezdheted!

12917984_989727337778101_1541420255_n.jpg   
Ha összekevered, ezüstös fényt ad, de sokkal látványosabb, ha egyetlen ecsetmozdulattal viszed fel: így csillogó szivárványt varázsolhatsz vele az arcodra!

Ha Téged még nem érintett meg a változás szele, akkor a DiamondDeal ajánlatai közül is szemezgethetsz! KATT!

A Facebookon is megtalálsz, LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr728699190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása