Világító tengervíz? Ezt Neked is látnod kell!

máj08

A Maldív-szigeteket szó szerint hívhatjuk a földi paradicsomnak. Minden ép eszű ember bármikor szívesen ellátogatna oda.
Most olyat mutatunk, ami miatt még jobban húz majd a szíved az egyébként is mesébe illő sziget világba!maldiv.jpg

Továbbiakért Katt!

Gondolj csak bele, milyen mesés volna nappal a fehér homokban sétálgatni, megmártózni a gyönyörű égszínkék óceánban, utána pihenésképp egy finom koktélt elszürcsölgetni miközben szép barnára sülsz. Ezek után pedig jöhetne az esti tengerparti séta, amikor is ez tárulna a szemed elé. Garantáltan nem hinnél neki!maldiv2.jpgMintha csak csillagok viágítanának a tengerben! Hogyan lehetséges ez?

Valójában nem varázslat ez, a csillogást a partra sodródott fitoplanktonok okozzák. A planktonok már akár apró érintéstől is elkezdenek fluoreszkálni, így ha csak fodrozódik a tenger vagy az éjszakai fürdőzők hozzáérnek mesés fényárban úszik körülöttük minden.
Nem hiszed? Nézd meg a videót!

A képek is önmagukért beszélnek, tényleg jó volna ezt élőben is látni. Bár most egyenlőre be kell érnünk azzal is, hogy tavasz van és szikrázó napsütés és persze vasárnap!maldiv4.jpgmaldi5.jpgHa egyenlőre csak képről van lehetőséged megcsodálni a világító partot, azért ne búsulj! Van itthon is számos lehetőség a kikapcsolódásra, bogarássz a Diamond Deal élmény ajánlatai közül  a jövő hétvégére! 

Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr118690852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása