Te melyik ajtót nyitnád ki? Ezt árulja el Rólad!

ápr27

A választásaink sokat elárulnak személyiségünkről, így a következő teszt is választás elé állít, ugyanis amelyik ajtó első ránézésre, ösztönösen megtetszik, annak mondanivalója lesz. Hat ajtó közül kell választanod egyet..

ajtok.jpg

Ha kíváncsi vagy, választásod mit árul el Rólad, olvass tovább..

1-es ajtó

Egy nyitott, vidám ember vagy, aki nem szereti a bonyolult dolgokat, a drámát. Azt szeretnéd, hogy az életed egyszerű legyen. Szeretsz törődni másokkal, és észreveszed a kis, hétköznapi örömöket is. Imádsz nevetni, viccelni, jókat enni a barátaid társaságában. Az utazás sem áll távol tőled, szeretsz új helyeket felkeresni, új kultúrákat megismerni. Emlékeztesd magad, hogy néha neked is szükséged van egy kis gyengédségre, mert jóérzés, ha valaki törődik veled.

2-es ajtó

Érdekes személyiség vagy, aki képes felhívni magára a figyelmet egy társaságban. Sok dologhoz értesz, és mások csodájára járnak annak, amilyen könnyedén képes vagy a problémákat megoldani. Gyakran mások gondját is elintézed, ezért vannak, akik ezért fordulnak hozzád. Mindig van egy-két jó szavad azoknak, akik rossz passzban vannak, de arról már hajlamos vagy megfeledkezni, hogy neked is szükséged van néha segítségre. Szakíts időt magadra, hiszen a lelkednek kell pár nyugodt óra, hogy feltöltődhessen.

3-as ajtó

Komoly vagy, aki sok felelősséget, terhet cipel a vállán. Szinte sosincs időd, hogy észrevedd az élet apró örömeit, mert meg kell oldanod a problémáidat. Mások értékelnek, tisztelnek, és sokat adnak a véleményedre. Az igazság az, hogy a lelked mélyén humoros ember vagy, aki sok kedves percet tud szerezni másoknak. Azonban csak azok az emberek ismerik ezt az arcodat, akik nagyon jól ismernek, mert mindenkit nem engedsz közel magadhoz.

4-es ajtó

Van önbizalmad és nagyon odafigyelsz a részletekre. Úgy véled, hogy nincs probléma, amit ne tudnál megoldani. És igazad is van. Ritka az a helyzet, mikor nem tudod, hogy mitévő légy, vagy nem vagy képbe valamivel. Kitartó vagy, sosem adod fel, és ennek meg lesz a pozitív hozadéka.

5-ös ajtó

Erős, vidám, játékos személyiséged van. Az emberek kedvelnek és szeretnek a társaságodban lenni. Minden helyiséget beragyogsz, mindig mosolyogsz, kedves vagy másokhoz. Ha konkrétan nem is tudsz valakinek segíteni, egy-két jó szóval bátoríthatsz másokat, lelket önthetsz a szomorkodókba. Empatikus vagy, egyből megérzed, ha egy számodra kedves ember nehéz időszakon megy keresztül, tudsz olvasni mások tekintetéből.

6-os ajtó

Olyan a személyiséged, mint a tavaszi időjárás, változékony. Jó és nyugodt ember vagy, szereted, ha csend, béke vesz körül, azt viszont nem tolerálod, hogy veszekednek melletted, mert az üvöltözés az egész napodat tönkreteheti. Éppen ezért igyekszel minden családi, baráti konfliktust elsimítani, megoldani, még ha ez sok energiádat veszi is el. Egyszerűen boldog, nyugodt életre vágysz.

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr238666916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása