Ilyen munka illik Hozzád a csillagjegyed alapján!

ápr20

Mindenki szeretné megtalálni álmai állását, és a jó hír az, hogy ez nem is lehetetlen küldetés, ugyanis a csillagjegyek elárulják, milyen vonalon érdemes keresgélni.

77face13138970e3cfa0f0b7f3cdb4d3.jpg

Ha érdekel, hogy Hozzád milyen munka illik, olvass tovább! :) 

Kos:

Bármibe fogsz, azt a tőled telhető legnagyobb lendülettel teszed, szinte lételemed az energikus hozzáállás, hála a jegyed meghatározó bolygójának, a Marsnak. Emiatt az olyan típusú munkák illenek hozzád, ahol te irányíthatsz, így érdemes például saját vállalkozásba fognod, de a kereskedelmi szférában is megtalálhatod a számításaidat.

Bika:

Természetközeli beállítottságodat a Vénusz hatásának köszönheted, ezért sikeres karriert futhatsz be a szépségiparban, például masszőrként, fodrászként vagy akár kozmetikusként is. Ugyanakkor a Vénusz a művészetekhez is kedvező affinitást nyújt, vagyis múzeumi kurátorként, galériavezetőként is jól érezheted magadat.

Ikrek:

Kommunikációban erős vagy, úgy is lehetne mondani, hogy felvágták a nyelved, és a gyors észjárás is jellemző rád, így a médiában, vagy kommunikátorként is megállhatod a helyedet. Ezen kívül a kereskedelem, azon belül is a divatszakma az, ahol nagy babérokra törhetsz.

Rák:

A zodiákusod szerint az ételek világában teljesedhetsz ki – azaz például séfként vagy élelmezési szakemberként lehetsz igazán boldog –, és mindez hatványozottan igaz, ha a saját vállalkozásban teszed a dolgod. Emellett az ingatlanközvetítés sem áll távol tőled, ugyanis remek kommunikációs és emberismereti készségeidnek köszönhetően mindig tudod, hogy kinek mit kell mondani.

Oroszlán:

Kedveled a feltűnést, és ha mindenki rád figyel, ezért olyan munkák illenek hozzád, ahol reflektorfényben tündökölhetsz. Ne csupán a színészetre gondolj – bár a személyiségedtől ez sem áll távol ­–, hanem minden olyan jellegű foglalkozásra, ahol te lehetsz a legmeghatározóbb ember, mint például a tanári pályán vagy marketing szakemberként.

Szűz:

A Merkúr befolyása alatt áll a csillagjegyed, ami azt jelenti, hogy a logikus gondolkodást az élet minden területén – így a munkában is – meghatározónak tartod. Ennek tükrében két irányba is elindulhatsz. Az egyik az informatikai szektor, amiben az analitikus látásmódod nagy segítségedre lehet, a másik a gyógyítás – orvosként vagy életmód tanácsadóként – ahol, a kedvenc témaköreidet behatóan tanulmányozhatod.

Mérleg:

A Vénusz ráhatásának köszönhetően jó érzéked van a művészetekhez, különösen a divathoz. Ez jelenthet ruhatervezést, saját ruhaüzletet, sőt akár kirakatrendezést is, a művészi vénád megvan hozzá. Ugyanakkor a tanítás terén is sikeres lehetsz, főleg, ha valamilyen művészeti ággal kapcsolatos tantárgyat tanítasz, például énekzenét vagy rajzot.

Skorpió:

A csillagjegyedre jellemző nagy igazságérzet miatt a bűnüldözés területén – például rendőrként, vagy bűnügyi helyszínelőként – különösen szép karriert futhatsz be. Emellett az orvostudomány is közel áll hozzád, sebészként, pszichiáterként vagy szexterapeutaként is megtalálhatod a számításaidat.

Nyilas:

Legszívesebben világutazóként aposztrofálnád magad, mert úgy érzed, arra születtél, hogy körbeutazd a világot. Nem tévedsz nagyot, a zodiákusod szerint az utazással és vendéglátással kapcsolatos munkakörökben teljesedhetsz ki igazán. Ugyanakkor az is igaz, hogy az állatok szeretetét is hivatássá alakíthatod, állatorvosként vagy állatvédőként is megtalálhatod az utadat.

Bak:

Az ideális munka számodra az, ahol te irányíthatsz. Lehet ez egy saját vállalkozás, egy pénzügyi vagy kereskedelmi multinacionális cég vezetői posztja, de azt sem bánod, ha a tudásodat tanácsadóként kamatoztathatod. Amennyiben viszont a vezetői hajlamodat egy kis kreativitással is ötvöznéd, az építészet felé érdemes indulnod.

Vízöntő:

Alkotó szellem vagy, tele ötlettel és energiával, ezért a kreatív, kissé művészi jellegű munkákban teljesedhetsz ki igazán. Íróként, tudósként vagy feltalálóként úgy érezheted, hogy valami hasznosat adtál a világnak, de mások megsegítését is ugyanilyen fontosnak tartod, ezért humanitárius vonalon szintén gondolkodhatsz karrier szempontjából.

Halak:

Festő, költő, rendező, álmodozó… Gyakorlatilag így lehet jellemezni téged, mert minden olyan művészeti ágban sikeres lehetsz, amiben alkotómunkáról van szó. A fotózást például természetesnek érezheted, viszont nővérként, vagy életmód tanácsadóként is hatékony lehetsz, mert az empátia a természeted meghatározó része.

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr238647022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása