Engedj az édes csábításnak!

ápr11

Baráti összejövetelt szerveznél, de nincs sok időd sem nagy bevásárlásra, sem pedig órákat állni a konyhában a sütő mellett? Készíts fondüt!

cikolata-fondu.jpg

A receptért olvass tovább! :) 

A fondü (fondue) szó szerint azt jelenti: olvasztott.  A fondüzés remekül összehozza az embereket, hiszen lényege az, hogy a társaság egy közös fondü tálból mártogat, de remek választás egy romantikus vacsorához is. A fondü elengedhetetlen kelléke a fondü készítő edény. Eredetileg a sajtos változata terjedt el, de ma már népszerű a csokis fondü is.

Csokifondü

Az édesszájúak nagy kedvence a csokifondü, ami a baráti összejövetelek egyik nagy slágere, nálatok is garantált siker lesz! Fondüt nemcsak sajtból készíthetünk, figyelj csak! 


Hozzávalók

2dl tejszín
15dkg BOCI tejcsokoládé
15dkg BOCI étcsokoládé
1 kk reszelt narancshéj

Forrósítsunk fel 2dl tejszínt a fondü készítő edényben, és adjuk hozzá a csokoládét, és a reszelt narancshéjat. A tej és étcsoki arányát változtathatjuk, de mindig legyen benne étcsoki, mert különben nagyon édes lesz. Ha túl sűrűnek érezzük, egy kis tejjel hígíthatjuk.
 

Ahhoz, hogy a csokifondü igazán ízletes legyen, fontos, hogy mindig minőségi alapanyagokat használjunk.
Ez egy különleges desszert, amit a jó minőségű csoki tesz még különlegesebbé.

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr348587902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása