Meg fogsz lepődni, hogy ez az egyik legjobb párkapcsolati terápia!

ápr06

Legszívesebben minden idődet a pároddal töltenéd, de mostanában attól félsz, hogy a zsúfolt hétköznapok tönkreteszik a régebben oly meghitt közelségeteket? Ne ess kétségbe, a megoldás nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnád!

blog1.jpg

Csak olvass tovább!

Nem, most nem a nagy közös beszélgetésre gondolunk, ami általában minden párnak beválik. Hiszen, ha együtt látogattok el egy masszázsszalonba, akkor olyan élményben lehet részetek, aminek köszönhetően lelkileg ismét egy hullámhosszra kerülhettek. Még egy mély beszélgetés sem kizárt!

A masszázsok között hihetetlen népszerűségnek örvendenek a páros masszázsok, persze, lejjebb olvasva ez nem is lesz olyan nagy meglepetés számodra!

Milyen is a páros masszázs?

Egy fantasztikusan pihentető, személyes élmény. A masszázs ideje alatt egy szobában, de külön ágyon fekszetek és a két masszőr egyszerre, szinkronban végzi rajtatok a jótékony, lazító fogásokat, simításokat. Sok tekintetben ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik, mint egy hagyományos masszázs, viszont vannak olyan előnyei, amelyek miatt mégis többet nyújt nektek!

shutterstock_60262510_1000.jpg

Lássuk, mik ezek az előnyök!

  • Kerüljetek újra közelebb egymáshoz!

A páros masszázs közben a sejtelmes fényeknek és a relaxáló zenének köszönhetően olyan különleges hangulatba kerültök, ami arra sarkall titeket, hogy kihasználjátok a lelki ráhangoltságotokat és beszélgetni kezdjetek egymással. Így szépen lassan újra kialakul köztetek az egyébként meglévő, csak éppen szunnyadó érzelmi kapocs. Vannak helyzetek, amikor a csend is beszédes és csak élvezitek a nem mindennapi élményt, a titeket egymáshoz húzó lelki kötelékek így is erősödnek.

  • Kényelem mindenekfelett!

Ellentétben a "szimpla" masszázzsal, amit szólóban végeznek, a páros kezelések megadják a lehetőséget arra, hogy azzal menj masszíroztatni, akit már jól ismersz. A bizalmas viszony olyan kényelmet nyújt a "kezdőknek", akik még soha nem voltak ilyen alkalmon, hogy képesek megszabadulni a kezdeti idegességüktől, szorongásuktól, amit a masszázs okozhat. Amikor egy számodra ismerős, jelen esetben a párod is ott van veled a szobában, nagyobb biztonságot érzel és jobban el tudsz lazulni. Sokan tartanak attól is, hogy mások előtt vetkőzzenek le, a páros masszázs azonban ezt a gondot is megoldja, mivel a kedvesed jelenlétében ez a helyzet nem okozhat problémát.

shutterstock_87616441_1000.jpg

  • Nem csak szerelmes pároknak ajánlott!

Habár a páros masszázs nagyszerű romantikus időtöltés lehet, ezek az alkalmak nem kizárólag szerelmeseknek ideálisak arra, hogy pihentető körülmények között élvezzék egymás társaságát. A páros kezelések a legjobb hangulatot adják egy nagy anya-lánya, apa-fia beszélgetés mellé is, sőt rég nem látott barátok is nyugodt légkörben tudják megbeszélni ügyes-bajos dolgaikat.

  • Személyre szabott kezelések egy időben!

Amikor masszíroztatni indulsz, bizonyára megvannak az igényeid és a céljaid a kezeléssel. Fájós hát, beállt nyak, sajgó derék, miegymás. Egy páros masszázs során mind a ketten más-más gondokkal és célokkal érkezhettek a szalonba, viszont mindketten egyedi igényeitekre szabott kezelésekben részesülhettek egyazon időben és helyen. Míg egyikőtök a nyakából vagy a vállaiból sugárzó fájdalmakkal küzd, előfordulhat, hogy másikotok a lábaiban érez kellemetlen feszülést. A páros masszázs során a masszőrök minden gondotokra gyógyírt találnak, így még gyógyulni is együtt tudtok pároddal vagy akivel közösen mentek a szalonba.

  • Az egészség közös élménye

A különböző masszázsokról köztudott, hogy kiválóan oldják a stresszt és az izmok feszülését, javítják a keringést, megszabadítanak a fájdalmaktól és az izmok merevségétől. Erősítik az immunrendszert és még a vérnyomásra is jótékonyan hatnak. Így ti is, akik az egészséges életmód hívei vagytok, együtt élvezhetitek a páros masszázs, annak minden előnyével együtt.

Megjött a kedved, hogy pároddal egy páros egy igazán kellemes és bizsergető masszázson kerüljetek közelebb egymáshoz? Nézz szét ITT és lepd meg magatokat egy feledhetetlen élménnyel!

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr198490180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása