Íme 2016 legtutibb hajfestési trendje!

már11

Kíváncsi vagy, hogy melyik az idei év legvagányabb hajszínét eredményező festési technika? Csak kattints a továbbra és kiderül! Addig nem árulunk el egy szót sem ;)

pinwheel_main2.jpg

Ismerkedj meg a világhódító frizuratrenddel: pinwheel!

A 2016-os esztendő legkeresettebb hajfestési technikája a pinwheel melír! A nevét a szélkeréktől (angolul pinwheel) kölcsönző módszer nem véletlenül ezen a néven lett ismert, hiszen a festéshez a szélkerékhez hasonlóan osztja fel a hajat a fodrász akár 10-12 cikkre is, amelyeket más-más színre lehet festeni.

pinwheel-339072_640.jpg

Ezek a cikkek lehetnek konzervatívabb természetesen színek, vagy akár extrém színek is, és nyugodtan választhatsz többet is, hiszen csak a képzelet szab határt. Kedvez a módszernek az is, hogy 2016-ban ismét igazán menő lett a a természetes színektől nagyon elütő rózsaszín, pink, lila, piros árnyalatok használata, melyet a pinwheelben akár kombinálhatsz is az igazán egyedi külsőhöz.

pinwheel2.jpg

Ha természetes hajszínedhez 1-2 közel álló színt választasz, igazán elegáns, természetes hatású frizura készíthető, míg ha 2 vagy 3 extrémebb színre festeted a cikkeket, akkor olyan hajkoronád lesz, ami garantáltan feltűnést kelt majd! Egyébként hosszú és rövid hajban is tuti, csak ajánlani tudjuk akár diszkrét, akár extrém frizkót szeretnél!

pinwheel2.jpg

Irány a fodrászhoz, és kérj pinwheelt, vagy kattints ide a kiváló pinwheel ajánlatokért!

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr648460080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása