A csillagjegyedhez illő esküvő

már04

Minden Nő tökéletes esküvőre vágyik, tökéletes ruhával a tökéletes pasival, ugye? Azonban ha nem vagy benne biztos, hogy egy tengerparti, vagy egy rózsaszínbe borult ceremónia illik Hozzád leginkább, akkor csekkold gyorsan, mit mondd a horoszkópod!

8386280eb19af76e50bb84ce05932212.jpg

A KOS stílusa

Remek humorod van és általában benne vagy egy kis laza bolondságban, a jelmezes bulikról nem is beszélve. Egy retro esküvőnek tutira örülne az összes vendégetek, ráadásul a hangulat is eleve garantált!

A BIKA stílusa

Egyszerűen odavagy a természetért, így az öltözködésedben, a sminkedben és a stílusodban is gyakran visszaköszönnek a finom, természetes árnyalatok és textúrák. Egy természetöközeli esküvő biztosan elvarázsol majd!

Az IKREK stílusa

Szereted feldobni egy kis csavarral az egyszerű, ám kiforrott stílusodat, ezért a fekete-fehér kombó eredeti lehet, amivel felturbózhatod az esküvődet. A letisztult fehér elegáns elbűvölő, egy csipetnyi fekete pedig megtöri a kislányos ártatlanságot.

A RÁK stílusa

Egy igazi két lábon járó csodacsaj vagy, akinek kislány kora óta határozott elképzelése van, milyen is egy tökéletes esküvő! Ugye eltaláltuk? A hercegnős darabokat általában meghagyod a megrögzött romantikusoknak, nálad az extra elegáns megoldás viszi a pálmát.

Az OROSZLÁN stílusa

A bátorság a jelszavad, az életed minden területén. Szeretsz igazán kitűnni a tömegből, és ez alól az a bizonyos Nagy Nap sem lehet kivétel. Függeszd fel a szigorú diétádat egy éjszaka erejéig és szavazz az izgis cukorka tematikára!

eskuvo.jpg

A SZŰZ stílusa

Igazi romantikus lélek vagy, ugye? Csempéssz az este hangulatába egy kis légiességet és dekorálj pillangóval és kolibrivel. Ha nem szereted a túl élénk színeket, akkor válaszd a világosabb árnyalatokat!

A MÉRLEG stílusa

Mindig is az volt az álmod, hogy a szüleid hatalmas és gyönyörű kertjében mondod majd ki a boldogító igent? Nincs is hangulatosabb egy lampionos, provance-i hangulatú esküvőnél, főleg, ha kisebb létszámban gondolkodtok.

A SKORPIÓ stílusa

A vibráló személyiséged mellett egyszerűen nem lehet elmenni! Megőrülsz az extrém stílusú trükkökért, így tutira imádnád az elmúlt évek abszolút kedvencét, a Gatsby-stílusú esküvőt: gyöngyök, strasszok és színek minden mennyiségben. Nálad aztán semmi sem túlzás!

A NYILAS stílusa

Imádod a tavaszt és a nyarat, ha tehetnéd állandóan üde outfitben tündökölnél. Ha a legforróbb hónapban mondjátok ki az igent, szavazz a frissítő gyümölcsökre, és turbózd fel a hangulatotokat egy kis gyümi-dizájnnal!

A BAK stílusa

Nekünk igazán bevallhatod, hogy egy kis luxusnak Te sem tudsz ellenállni, igaz? Elő a rich-girl éneddel és varázsolj N1 esküvőt! Csak bátran, hiszen ez a nap tényleg Rólad és a valóra vált álmaidról szól! 

A VÍZÖNTŐ stílusa

Elvarázsolt hercegnőként szívesen élnéd újra az egyik kedvenc mesédet? Ha kellően bevállalós és vagány vagy, szervezz Alice csodaországban ihletésű esküvőt: mesés porcelánok és bohém kiegészítők minden mennyiségben! Vállald be nyugodtan!

A HALAK stílusa

Nemhiába ez a csillagjegyed, hiszen odavagy az átpancsolt nyarakért, a vízpartokért, így a legjobban egy beach-stílusú ceremónia passzol hozzád leginkább. Ha a lezser, lounge hangulatú verzióra vágysz, akkor akár kísérletezhetsz tengerészcsíkokkal és játékos kagylóformákkal is! 

 

És ha a megjelenésed sem bíznád a véletlenre, egy hihetetlenül klassz ajánlatot találsz, ha IDE KATTINTASZ!

Lájkolj minket a Facebookon, hogy minden nap a legjobb cikkeket olvasgathasd! LÁJK! ;)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr458443628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása