5 tipp a hatékony pihenésért

feb21

"Pihenj!" Ezt a jó tanácsot mindig megkapod, de minden nap tapasztalod, hogy ez szinte lehetetlen. Az egyik fő oka, amiért az emberek kedvelik a masszázs terápiát, hogy elérjék a relaxálás magas szintjét. Persze jó okkal: a masszázs gyógyászati és stresszoldó előnyei egészségesebb és energikusabb életstílushoz vezetnek.

shutterstock_122853814.jpg

A következőkben néhány tippet olvashatsz, amik segítségével igazán kipihenheted magad a masszázs kezelések előtt, alatt és után is.

Pihentető masszázstippek:

  1. Egy jól időzített masszázs fizikai és érzelmi szükségleteket is képes kielégíteni. Viszont nagyon frusztráló újra érezni a visszatérő fájdalmat, amint kilépsz a szalonból. Éppen ezért, amikor tervezed a kezelés időpontját, időzítsd okosan! Bár sokszor jó ötletnek tűnik ebédidőben beugrani a masszőrhöz, sokkal jobban élvezed majd a kezelés nyújtotta pihentető érzést, ha a nap végére szervezed le a masszázst.

  2. Hosszabb ideig éreznéd kipihentnek magad a masszázs után? Vigyél magaddal kényelmes ruhát, hogy átöltözhess (különösen akkor, ha még a munkában viselt öltözéked és cipőd viseled). Jó, ha ez a ruha a masszőrnek is megadja a kellő mozgásteret, hogy fogásaival a megfelelő hatást tudja elérni egészséged érdekében.

  3. Szentelj időt az ellazulásra rögtön a masszázs után! Felejtsd el kis időre a túrázást és a futást, válaszd inkább a jógát és a könnyű tornát. Ne feledkezz meg a megfelelő folyadékpótlásról sem!

  4. Foglalkozz többet magaddal! Időzítsd a test-és arcmasszázst szorosan egymás utáni időpontra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a relaxációból.

  5. Na, és persze költs a pihenésedre, annyit, amennyit szükségesnek gondolsz! Vigyázz, ne terheld meg túlságosan pénztárcádat, mert az már a relaxáció rovására megy!

Nézd meg legjobb, költségkímélő tippjeinket, amiket neked gyűjtöttünk össze! Katt IDE!

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr798409052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása