No para Ara III.

feb18

Hogy lendülj könnyen tökéletes formába? Hogy maradjál nyugodt és kiegyensúlyozott az esküvőig? Olvass tovább és megtudod.

nevtelen-1.jpg

Tegyük fel, hogy már minden fontosabb dolgot lefoglaltatok az esküvőre, így teljes mértékben magadra összpontosíthatsz, külsőleg és belsőleg. Elárulok néhány trükköt, amivel megkönnyítheted a készülődést saját magadnak és, hogy legyél tökéletes formában.

Ha az esküvődig legalább 3 hónapod maradt, akkor még időben vagy, hogy a következőket kivitelezd:

Testformálás

Amennyiben nyitott vállú, vagy nyitott hátú ruhád lesz, akkor ideje gondolnod a felsőtest megformálásra. Hiszen a löttyedt karok, vagy a hurkás hát látványa vissza fog köszönni a fényképeken. Ha eddig nem edzettél, akkor itt az idő, hogy heti legalább 1-2 alkalommal beiktass egy edzést. Mindenképpen legyen olyan edzés, ami formálja a felsőtestet is. Vagy ha nem tudsz kimozdulni otthonról, akkor szerezz be 1-2 kg-os kézi súlyzókat és otthon végezz gyakorlatokat. Meglátod, ha ezt betartod, akkor ennyi idő alatt nagyon szép formásra edzheted a karjaidat és a vállaidat és nem lesz mitől félned. Természetesen nemcsak a felsőtest formálása a fontos, hanem a láb+popsi edzése is, hiszen a menyecske ruhád valószínűleg nem fog mindent eltakarni, no meg az egész éjjel tartó táncra is gondolnod kell. Erre kiváló alkalom, ha együtt készültök a nyitótáncra a pároddal. Ha ez elmarad, akkor marad az egyéni edzés, kocogás, aerobik vagy bármi, ami jól esik és átmozgat. Ha azonban, erre nincs időd, se energiád, akkor van egy jó hírem! A mai modern testformálós módszereknek köszönhetően nagyon sok lehetőség van az alakod formázására. Viszont ne feledd, hogy ezeknél is csak akkor lesz eredmény, ha heti rendszerességgel végzed! Ha szeretnél tuti tippet kapni az alakod tökéletesítésére, akkor KATT ide!

Frizura, smink és köröm kiválasztása

Amennyiben elégedetlen vagy a jelenlegi fodrászoddal, akkor még hónapokkal az esküvő előtt válthatsz és kipróbálhatsz új fodrászt. De, ha kevesebb időd maradt, akkor ne most kezdj el próbálkozni a szőkéből hirtelen átfestjük feketére hajjal, valamint az új frizura bevezetéssel. Maradjál a mostani hajszínednél és a hajhosszúságnál, pláne ha kontyot tervezel. Válaszd ki, hogy milyen hajat szeretnél viselni az esküvődön és beszéld meg a fodrászoddal, hogy ő tudja-e vállalni az elképzelésedet, ki tud-e jönni a helyszínre és a többi részletet is. Mindenképpen csináltass egy próba frizurát. Ha esetleg a fodrászod nem tudja vállalni az elképzelésedet, akkor sem keseredj el! Kérdezz körbe az ismerősöknél, vagy az esküvői helyszínen, hogy tudnak-e neked segíteni ez ügyben. Ugyanez a helyzet a sminkkel és a körömmel kapcsolatban. Ne az esküvődön akarjál XL-es stiletto körmöket kipróbálni, vagy ne akkor derüljön ki, hogy a kitalált pink smink nem illik hozzád.

Arc, test és lélekápolás

A csoda arckezeléseket legfeljebb az esküvő előtt egy hónappal csináltasd meg. Hiszen nincs annál kellemetlenebb, mint amikor az esküvőd napján a tisztító kezelés nyomait kell eltakarni a sminkkel. A testkezeléseket már megemlítettük neked és ezeket akkor is érdemes kipróbálnod, ha edzel mellette. Azonban, hogy megmaradjon a lelki egyensúlyodat, ahhoz szükség van a relaxációra, ezért heti egyszer iktass be egy teljes testmasszázst is. Ha ezeket betartod, akkor tökéletes megjelenéssel léphetsz az oltárhoz és nem lesz okod az aggódalomra.

A legfontosabb azonban, bármi is történjen, érezd magad felszabadultan és boldogan, ne törődj semmivel, csak magaddal és a leendő férjeddel, legyen mindig mosoly az arcodon, szóval no para, drága Ara :). És persze sok boldogságot nektek!

Szeretnél még többet megtudni az esküvői készülődésről? Olvasd el az előzményeket is – No para Ara I. és II. részt is. Vagy, ha még többet szeretnél tudni, akkor ezt is a figyelmedbe ajánlom - 8 tuti tipp az esküvői ruhaválasztáshoz.

Szerző: ddNatalie

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr588401454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása