Te mit látsz meg elsőre a képen?

feb15

Az alábbi villámgyors tesztből érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról! Csak rá kell nézned a képre és amit elsőre meglátsz benne, az vagy! Belső tulajdonságaid mutatja meg! 

pillango-alma-mit-lattal-eloszor.jpg

Ha kíváncsi vagy, olvass tovább! :)

1. Alma 

Ha egy almát véltél felfedezni elsőre a képen, akkor az azt jelenti, hogy általában vidám vagy, tele vagy szeretettel és imádod az életet. Az alma az élet, a bölcsesség és egészség szimbóluma.

2. Pillangó  

Ha Neked elsőre egy pillangó rajzolódott ki a képen, akkor azt jelenti, hogy fiatalos, energikus és tettrekész ember vagy. A szíved legbelül mindig fiatal marad, akárhány éves is legyél! Tele vagy játékossággal és könnyed, de mégis megfontolt életigenléssel. 

3. Kés

Nem kell megijedned, ha a kést láttad meg legelőször a képen! Azt jelenti, hogy vannak az életedben olyan dolgok, amik megértek arra, hogy megszabadulj tőlük! A kés szimbóluma változtatásra szólít fel leginkább, el kell távolítani a számodra már haszontalan dolgokat, akár személyeket az életedből. 

4. Hernyó

A hernyó sok munkát, kis problémákat és a kötelességeket jelképezi, Ha a hernyót láttad meg legelőször, minden bizonnyal túl sokat aggódsz a munkád miatt. Nagy problémát csinálsz belőle, ahelyett, hogy elfogadnád, mint egy kötelesség, elvégeznéd és gyorsan továbblépnél. Ne szöszmötölj túl sokat egy helyben, légy kicsit igyekvőbb, hogy legyen időd az élet szép dolgaira is! 

 

Na, Rád igaz? :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr708393434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása