Így bűvöld el kedvesedet Valentin-napon!

feb14

A Valentin-nap az egyik legjobb alkalom minden éven arra, hogy megmutasd a párodnak, mennyire odavagy érte. Miért adnál idén bármelyik üzletben megvásárolható sablon ajándékot? Találj ki inkább olyan meglepő dolgokat, amiktől garantáltan eláll majd kedvesed szava!

v-day.jpg

Ehhez előfordulhat, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról, mindössze némi kreativitásra lesz szükséged! Olvasd el 6 tippünket!

 1. Kézzel készített szerelmes üzenet

Nagyon romantikus ajándék lehet párod számára egy saját kezűleg készített szív alakú üdvözlőkártya kézzel írott titkos üzenettel a közepén. Jó időtöltés, amíg kitalálod és megvalósítod ezt az aranyos meglepetést, de az lesz az igazán izgalmas, amikor párod megtalálja. Hagyd az ágy mellett a kis kártyát, így amikor reggel felkel, ez lesz a legelső, amit észrevesz. Meglátod, olyan élmény lesz ez számára, ami garantáltan meghozza a kedvét a nap további részéhez.

2. Törődj a kedveseddel!

Hidd el, párod nagyon értékeli a legapróbbnak tűnő figyelmességeket is! Készítsd el neki a kedvenc teáját, esetleg készíts neki egy forró fürdőt, úgy, ahogyan azt ő szereti. Gyújts meg hozzá pár gyertyát is, hogy még hangulatosabbá tedd a pillanatot! Fejezd ki, milyen sokat jelent ő számodra, a figyelmesség sosem marad viszonzás nélkül.

3. Jöhet a házi masszázs!

A masszázs valódi élmény annak, aki adja és annak is, aki kapja. Ráadásul az otthoni kényeztetés ingyen is van, főként akkor számít ez, amikor épp spórolsz valamire. Olvass utána a különböző masszázs típusoknak és teszteld kezeid finomságát párodon. Különösen jól eshet neki egy talpmasszázs, netán egy pihentető hát- vagy nyakmasszázs. Hozz pár gyertyát, törölközőt és egy kis illatosított masszázs olajat, és már neki is kezdhettek!

Ha bármikor kellemes, az otthon hangulatát idéző környezetben frissülnétek fel egy pihentető páros masszázzsal, akkor nézzétek meg ezeket:

http://www.diamonddeal.hu/kereses/?label=11&searchword=P%C3%A1ros+massz%C3%A1zs

4. Lépjetek ki a komfortzónából!

Nagyon szórakoztató valami olyan kikapcsolódást keresni Valentin-napra, amiket nem szoktatok minden hétköznap csinálni. Lépjetek ki a komfortzónátokból és lepjétek meg egymást például egy élménylövészettel, esetleg paintball-lal! Élvezni fogjátok a vidám pillanatokat és még közelebb kerültök egymáshoz!

5. Tanuljatok valami újat!

Akár táncolni szeretnél tanulni, akár csokoládét készíteni, jó ötlet egy olyan tanfolyamra időpontot foglalni, amin mindketten részt vehettek. A sok vidám pillanat mellett egy új képességgel is gazdagodtok. A következő bulin már újonnan szerzett tánctudásotokkal villoghattok, vagy barátaitokat nyűgözhetitek le egy általatok készített édes finomsággal.
Ha viszont valami miatt nem engedhetitek meg magatoknak a páros tanfolyamot, otthon is találhattok szórakoztató közös programot: elő a lábassal és a fakanállal, és főzzetek valami olyat, amit eddig még soha! 

Jó móka lehet ez is, ha valami igazán kreatív ajándékkal kedveskednél magatoknak. Kattints IDE és nézd meg!

6. Éljétek át újra az első randevút!

Mikor lehet jobb alkalom egy kis nosztalgiára, ha nem Valentin-napon? Éljétek át újra az első randevútokat! Ugye, emlékeztek még? Menjetek el arra a helyre, ahol minden elkezdődött: ugyanabba az étterembe, cukrászdába, kávézóba vagy csak arra a helyre, ahol szerelmetek lángra lobbant. Jusson eszetekbe, milyen messzire jutottatok el azóta!

(Forrás: http://allwomenstalk.com/10-fun-things-to-do-this-st-valentine-s-day)

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr618388038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása