Fogadjunk, hogy ezeket Te sem tudtad a narancsról!

jan14

Mi, nők, nagyon sokan vagyunk úgy, hogy inkább megvesszük a legdrágább, legmárkásabb terméket, abban a hitben, hogy ez majd "hű de milyen klassz lesz", mert a legnevesebb cucc.

Pedig ezekben a termékekben rettentően sok kémiai anyag van, amelyek rendkívül ártalmasak is lehetnek a bőrünkre. Nem beszélve arról, hogy igazából felesleges pénzkidobás, mert sokszor - nyilván , - a használat után jövünk rá, hogy nem ért ennyit.

useful-orange-juice.jpg

Itt az ideje, hogy visszatérjünk a természetes dolgokhoz! :)

A narancs jellegzetes illata és aromája csiklandozza az ízlelőbimbókat, rengeteg vitamint tartalmaz, emellett még a szépségápolásban is kifejti jótékony hatásait.  

Mutatunk 5 tippet, hogyan használd!

 

 1. Ha hiszed, ha nem csodás eredményt lehet elérni a narancs levével, ugyanis összehúzza a tág pórusokat, így sokkal kevesebb szennyeződés fog bejutni a bőrödbe és még ragyogóbb is lesz!
Tipp: kend be vele az arcod, hagyd rajta 2-3 percig, majd öblítsd le langyos vízzel.

 

2. Az erős napfény a legrosszabbat tudja művelni a bőröddel, kiszárad, viszket a nap végén.
Tipp: vágj ketté egy narancsot, majd kezdd el vele dörzsölni az arcod néhány percen keresztül. Egy szempillantás tonizál és frissít. 

 

3. A narancs kiváló segítség lehet abban is, hogy visszafordítsa az öregedési folyamatokat. Bővelkedik C-vitaminban, ami fokozza a kollagén termelést, így megtartja a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát. 
Tipp: mostantól minden nap iktass be egy narancsot az étkezéseidbe. Vedd fel a harcot a ráncocskákkal! 

 

4. Miután megetted a narancsot, nehogy kidobd a héját!
Tipp: száríts ki egy pár darabot és használd bőrradírként! Jót fog tenni a keringésednek! 

 

5. A narancs leve nagyszerűen kondicionál is, tehát még a hajápolásban is hasznát veheted! Készíts egy remek hajpakolást otthon! Mondom is, hogy hogyan! Nem lesz szükség másra, mint egy egész gyümölcsre, egy kis vízre és egy kiskanál mézre!
Tipp: facsard ki egy narancs levét, amennyi leve lett, kb. olyan arányban keverd hozzá a vizet, majd add hozzá egy teáskanál mézet. Jól mixeld össze, majd ezután mehet is a hajadra! 5-10 percig hagyd hatni, majd öblítsd le. És voilá, az eredmény egészséges, ragyogó és gyönyörű haj! ;)  

 

De ha ettől többre vágysz, itt egy nagyszerű ajánlat, nézd meg, hátha bejön ;) : 

http://www.diamonddeal.hu/kupon/75-perces-szuperhidratalo-feszesito-kezeles-a-narancs-erejevel-ajandek-szemoldokfestes-igazitas/11030/ 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr818273036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása