Napi horoszkóp! Kezdd velünk a reggelt!

jan12

Indítsd jól a napod! Nézd meg, Neked mit jósolnak a csillagok mára! :) 

rashi-thumb.jpg

 

2016. január 12. , kedd 

 

KOS

Kedvezőek a feltételek hivatalos ügyek, szerződéskötések intézésére. Ha összegyűltek ilyen feladatai, érdemes a mai napon rendezni ezeket.

BIKA

Ma valahogy mindenben mások fölé akar kerekedni. Olyan erős Önben a versenyszellem, hogy ez határozza meg minden döntését.

IKREK

Nem igazán eseménydús a mai napja, de most nem is bánja, mert az elmúlt napok eseményeivel van tele a feje, azokat emésztgeti.

RÁK

Mint a legtöbb nyári születésű ember, Ön is imádja a gyümölcsöket. Ha nem esik jól sokat ennie, nyugodtan hagyjon ki egy-egy étkezést és pótolja gyümölccsel!

OROSZLÁN

Nagyon sokszor pontosan tudja, hogy mit jelentenek az egyes történések vagy a tapasztalt finom jelek. Hallgasson intuíciójára ezekkel kapcsolatban!

SZŰZ

Szabadságvágy annyira erős most, hogy egy olyan üzleti lehetőségről is lemond, amit pedig korábban nagyon fontosnak tartott és meg akart szerezni.

MÉRLEG

Nem nagyon nézegeti ma a hitelkártyája állását. Olyan sok magához illő ruhát vagy tárgyat talál, hogy érzi, ezeket nem szabad kihagynia.

SKORPIÓ

Ha már úgyis kénytelen bent lenni a munkahelyén, igyekezzen kihozni az ott töltött időből a lehető legjobbat és összpontosítson a feladataira!

NYILAS

Hivatásában alkalma lesz ma megerősíteni pozícióját, sőt apróbb lépéseket tehet annak érdekében is, hogy hamarosan feljebb léphessen a ranglétrán!

BAK

Sokat segíthet ma az ügyei intézésében élete minden területén, ha előveszi sármos, lehengerlően kedves énjét és mindenkit elhalmoz bókjaival.

VÍZÖNTŐ

Elkényelmesedett mostanában, így nem akaródzik lemondania sem a jó ételekről, sem a lustaságról, márpedig ez egyenes út az elhízás felé.

HALAK

Bár panaszra igazán nincs oka fizikai teljesítőképességét illetően, jobban tiszteletben kellene tartania teste terhelhetőségét és határait!

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr938264046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása