Hajápolási tippek, amiket minden nap el kellene olvasnod!

dec21

Néha mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre, hogy a hajunk egészségesebb és csodásan fénylő legyen.

colors-1097130_1280.jpg

Nemcsak a fodrászod segítségét kérheted, mi is adunk neked pár tippet, hogy ne csak a hajad, de Te is jobban érezd magad!

Minden nap mosod a hajad?

Hidd el, nem a legjobb ötlet! Az, hogy mindenféle sampont, pakolást, vagy szérumot viszel fel rá, csak roncsolja, nem pedig ápolja. Ha felhagysz ezzel a szokással és 3-4 napig nem mosod, a hajhagymák is megköszönik majd, ugyanis így hozzászoktatod őket a normál faggyútermeléshez.

Ugye, hogy felfrissültél?

langolj_baby.jpgLángolj, Baby!

Rendkívül nehéz elkerülnünk a hajvasalást és azt, hogy egyáltalán hő érje a hajunkat, de ha lehet, akkor próbáld meg minimálisra csökkenteni! Ha mégis bejön egy buli és hullámos fürtökkel akarsz hódítani, a hajsütőt ne teljes hőfokon használd, ugyanis a hő a hajad egész szerkezetét roncsolja.

Szóval csak okosan!

Étrendkiegészítők? Na neee!

Attól, hogy különböző étrendkiegészítőket és „vitaminokat” viszel a szervezetedbe, egészségesebb nem leszel, sem a hajad! Ezeknek legfeljebb akkor lesz hatása, ha egészségesen és tudatosan táplálkozol, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget és rostban gazdag élelmiszert eszel.

+1 tipp:

Ha minden reggelt egy fejbőr masszázzsal kezdesz, akár a zuhany alatt vagy, akár még az ágyban lustálkodsz, nemcsak sokkal frissebb leszel tőle, de még a hajhagymákat is stimulálod, erősíted, ez pedig növekedésre készteti a hajat.
Így ha hosszabb és dúsabb hajzuhatagra vágysz, nincs más dolgod, mint egy remek masszázzsal indítani! Miért ne?
( Forrás: myfashionchronicles.com )

Szerző: indijanmac

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr58188930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása