Stílus kisokos: legyél trendi a minták kombinálásával!

feb20

Tévhit az, hogy két mintás ruhadarab nem illik meg egymás mellett. A megfelelő kombináció megtalálásával kinézeted stílusos és kifinomult lehet. Mutatjuk hogyan csináld!

fabric-1914031_1280.jpg

Olvass tovább!

Habár nem vagyok nagy divatszakértő, az biztos, hogy világ életemben tartottam attól, hogy mintás ruhát másik mintás ruhadarabbal kombináljak. Aztán észrevettem, hogy a divatikonok abszolút nem esnek kétségbe ha mintákról van szó, szóval utánanéztem mit ajánlanak az okosok, és hogyan is kell csinálni ezt. A legjobb benne: nem tudod elrontani!

A fiúk egyébként is ezt a játékot játsszák az ing-nyakkendő-öltöny párosítással, szóval szeretnék sarkalni mindenkit, hogy merjetek új dolgokat kipróbálni, és kombináljátok a mintákat! Ezzel nem csak divatosabbak lehettek, de talán kicsit a reggeli készülődést is megkönnyítem Nektek.

Ja igen, a tippek, mutatom:

1.) A színeket kombináld ne a mintákat

A színek általában jobban passzolnak egymáshoz, mint a minták. Ha ezek jól néznek ki együtt, mintával is tökéletesen fognak passzolni!

mintak1.jpg

2.) Kombinálj egyszerű és zsúfolt mintákat

Az egyszerű minták ebben az esetben úgy funkcionálnak, mint a klasszikus öltözködéskor figyelembe vett egyszínű ruhadarabok. Szinte mindenhez mennek! Még könnyebb dolgod van, ha fekete és fehér mintához öltözöl, mert ahhoz szinte bármilyen más minta passzol. Például:

feketefeher.jpg

3.) Kombinálj kicsi és nagy mintákat!

Tökéletesen kiegészítik egymást a kis én nagy minták. Így az egyik kevésbé domináns a másikhoz képest, kellemes a szemnek, és nagyon divatos!

kicsinagy.jpg

4.) Ha ugyan azt a mintát szeretnéd, használj több színt!

A színes megjelenés feldobja a Te napodat, és mások napját is, hiszen az öltözködésünkkel stimulálni tudjuk a hangulatunkat. Tökéletes választás randira vagy állásinterjúra is!

mintakka.jpg

 

Egy idő után Te is érezni fogod, többet nem is sorolnék fel, mert a kombinációk lehetősége végtelen, de mutatok pár videót, amihez nem szükséges nyelvtudás, elég figyelni a lányok szettjeit:

Irány a szekrény, és kombináljátok a mintákat! Ami a legjobb: most rengeteg új szettet varázsolhatsz magadnak anélkül, hogy megsiratnád a pénztárcád! Jó, mi?

 

 

Likeolj minket facebookon, hogy értesülj a legújabb cikkekről, így elsőként tudhatod meg, mi a jó neked! 
Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3013685042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása