Nemsokára itt a vénasszonyok nyara - kezd el már most a felkészülést!

sze06

Sajnos, ha fogyásról és alakformálásról van szó, mi nők, azonnal és most akarjuk! Olyan tippeket hoztunk el Nektek, amik segítségével csak úgy folynak azok a kilók! ;)

stomach-2437889_640.jpg

Tudj meg többet, kattints!

Különböző kezeléseket fogunk bemutatni Nektek, amelyekkel gyorsan, fájdalommentesen szabadulhatsz meg a felesleges zsírpárnáktól! A kezelések teljesen fájdalommentesek, biztonságosak és hatásosak. Több ezer nő számolt be pozitív tapasztalatairól a kezelések hatását illetően.

1.) Lipolézeres zsírbontás

lipolézer a non-invazív kezelések közül az egyik leginnovatívabbnak tartott eljárás, mely kezeli azokat a makacs zsírdepókat, melyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. 
A lézer biztonságosan beszivárog a bőrbe egy specifikus hullámhosszon (650 nm) és megcélozza a zsír sejteket.

A zsírsejtek szabad zsírsavakká, vízzé és glicerinné bomlanak. Ezeket a vegyületeket együtt triglicerideknek nevezzük. Normálisan a trigliceridek akkor szabadulnak fel a zsírsejtből, mikor a testnek energiára van szüksége. Amikor a glicerin és a szabad zsírsavak felszabadulnak, a test mint energiaforrás használja fel azokat. A zsírsejtek zsugorodása centiméterekben mérhető körméret csökkenést eredményez!

2.) Cryolipolízis

Végleges eredményt biztosít, tehát nem fognak visszacsusszanni a kilók, mert a zsírsejtek teljesen kiürülnek a szervezetből. A kezelés után bőrpír jelentkezhet az érintett területeken.

Az eddigi leghatékonyabb eljárást próbálhatod most ki a Relax Spa-ban! A vákuumos fej beszippantja azokat a csúnya zsírsejteket, a kriotechnológia pedig lehűti. Az eljárás nem kellemetlen, +5° és -10° között szabályozható a gép. A zsírsejtek a hideg következtében megfagynak, ezért elroncsolódnak, ez után eltávoznak a szervezetedből a szöveteken keresztül. Ez után egy bőrfelszínt érintő kezelés következik, egy dióda lézeres melegítés. 

Területenként mindössze 1-3 kezelésre van szükség, attól függően honnan szeretnéd ledobni a centiket, és mennyi centit. Átlagosan 26% zsírt távolít el az adott területről egy kezelés. Hűha! 

Azonnali ismétlése nem ajánlott a kezelésnek, körülbelül 45 nap szünetet ajánlott tartani két kezelés között. Olyan szinten eltávolítja a zsírt, hogy drasztikus kiválasztási folyamatok indulnak meg a szervezetedben, hiszen a zsír folyamatosan kikerül a szervezetedből, ezért a májat kíméljük, hogy szépen el tudja távolítani, ami nem oda való. Ezért a kezelés után ne fogyasszunk alkoholos italokat, vagy nagyon zsíros ételeket.

3.) HIFU

Már talán ismerős lehet a kifejezés, vagy hallottad is már, de ha nem tudod, hogy mit takar, most bemutatjuk bővebben: A kezelés lényege, hogy magas intenzitású fókuszált ultrahangot (angolul High-Intensity Focused Ultrasound, azaz HIFU) irányítanak a kezelt bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni. A kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, ezzel a bőr elveszíti fiatalosságát, rugalmasságát, de a HIFU képes visszaforgatni az idő kerekét, és beindítja ennek a sűrű hálónak a regenerálódását. Ezáltal lesz a bőröd ismét fiatalos, feszes, rugalmas, mint amilyen tizenévesen volt!

4.) Liposonic S

Ugyanúgy, mint a "sima" HIFU, magasan fókuszált ultrahang segítségével dolgozik a kezelőfej, többszörös energiával, ami a megcélzott rétegben a zsírsejtek kiürüléséhez vezet. 
Olyan magas rezgésű energia jut a zsírszövetekbe, amely koagulációs pontokat hoz létre a HIFU energiának köszönhetően.

Fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység, ezáltal létrehozva a kezelési területen egy egységes mátrix rácsot, azaz koagulációs pontok tökéletes hálóját. A zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, a rácsszerkezet alapját követve.

Egy kezelés után kb. 8-12 hétig zajlik a folyamatos zsírbontás a szervezeten belül, így a hatása nem azonnal látható, ne könyveld el tehát azonnal a kezelés minőségét! Szépen lassan, de biztosan fog bomlani a szervezetedben a zsír! Az anyagcsere megnövekedése miatt fontos a folyadék pótlása! A kezeléssel egyébként kb. 2,5 - 4 cm-es körfogatcsökkenés érhető el. A kezelt terület bőrtextúrája szebb, egységesebb lesz. A narancsbőr által okozott gödröcskés bőrfelület csökken, a laza kötőszövet feszesebb lesz és a bőr fenti rétegei alátámasztottabbak lesznek. Így leszel ismét feszes, egészséges és sima!

5.) Hidegszauna, azaz krioterápia

Elgondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy a norvég kozmetikumok olyan minőségiek és hatásosak, a lányok pedig miért olyan szépek? A hideg miatt!

Egy japán orvos nevéhez fűződik a terápia. Az a lényege, hogy a testet nagyon rövid időre, 2-3 percre nagyon hidegbe teszik. Ez a hőmérséklet körülbelül -120-170 ° között van. Egy speciális környezetben történik a kezelés, egy úgynevezett krioszaunában. Semmitől nem kell tartanod, ugyanis teljesen biztonságos környezetben szépülhetsz! A megfagyás nem opció, hiszen teljesen száraz a levegő a krioszaunában, így a fagyás esélytelen!

Cheezburger snow winter cold snowball GIF

Javítja a bőr minőségét, így bőröd szebb lehet, mint bármikor!

Miért fogynál teljes áron, ha ezt megteheted akciósan is, nem igaz?

  kezelesek.jpg

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről! 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr312807876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása