A boldogság felé vezető út: pár tipp, amin érdemes változtatni, ha boldog szeretnél lenni!

aug23

A boldogság nem végcél, hanem ez kísér végig az utadon. Azonban ez nem olyan dolog ami vagy létezik vagy nem, Neked kell elkészítened magadnak! Ehhez adunk pár tanácsot, ami megváltoztatásával sokkal közelebb kerülsz a boldogsághoz vezető úthoz!flower-2587531_960_720.jpg

Olvass tovább!

1.) Fogadd el a tökéletlenségeid!

Ne legyél maximalista a külsőddel kapcsolatban, hiszen az csak szorongást és szomorúságot szül.

Mit kell tenned? Mikor a belső kritikád megszólal, próbáld meg végiggondolni ki elvárásait akarod követni, és miért kellene követned őket. Vezess egy naplót, amiben leírsz minden nap 3 dolgot amit elértél aznap, vagy tetszett magadon, és időnként olvasd fel!

 tumblr agree imperfect GIF

2.) Ne hasonlítgasd máshoz magad!

Állandóan hasonlítjuk egymást mindenkihez, de elfelejtjük, hogy mindenki más, mindenki különleges, és nem látsz a színfalak mögé sem. Attól mert az egyik távoli barátnődnek instagramon látszólag nagyon szép élete van, még nem jelenti azt, hogy a valóságban is így lenne. Örülj mások sikerének, de koncentrálj arra, amid ma van!

Mit tegyél? Ne máshoz hasonlítsd magad, hanem magadhoz. Figyeld meg, mennyit változtál időről időre. Ne szomorúvá tedd magad, hanem motiválttá! 

3.) Ne beszélj csúnyán magadról!

Ha valamit elrontasz vagy rosszul mondasz ne mond azt, hogy "Jajj, de hülye vagyok". Balesetek mindig léteznek, ettől abszolút nem leszel kevesebb másoknál. Néha mindenki téves és hibázik. Ha viszont így reagálod le ezeket a helyzeteket, könnyen elvesztheted a magabiztosságod.

Mit tegyél? Ismerd a gyengeségeidet, és tudd, hogy mindenkinek van rossz tulajdonsága. Ha sokat mocskolod magad másoknak, még a végén elhiszik, hogy olyan ember vagy, amilyennek beállítod magad!

 kris jenner ego love myself i love myself GIF

4.) Ne az akadályokat, hanem a lehetőségeket lásd!

Ahhoz, hogy előre haladj az életben és elérd a céljaidat rengeteg nehézségbe fogsz ütközni. Ez sosem ok arra, hogy feladd! Ne az akadályokat nézd, hanem vedd kihívásnak a nehéz időszakokat, és élvezni fogod megtalálni a legjobb megoldást az elsimításukra. 

Mit tegyél? Semmi sem jön könnyen az életben. Ha nehézségbe ütközöl nem az a jó választás, ha feladod a céljaid, hanem az, hogy más megközelítésből figyeled a dolgokat!

 be happy GIF

5.) Idegeskedni a jövőd miatt

Nagyon könnyen leszívhatod a saját energiád és önbecsülésedet, ha minden létező szituációt elképzelsz a fejedben, persze úgy, hogy a lehető legrosszabbul sül el.

Mit tegyél? Gondolkozz pozitívan! Nagyon kevés dolog fog úgy történni az életben, ahogy eltervezed. 

6.) Felesleges dolgokkal elütni az időt

Ha rosszul érzed magad, vagy kevésbé boldog időszakod van, hajlamos vagy a kanapé homályába veszni. Megnézel egy évadot egy nap alatt, videókat nézel vezető lámákról vagy kijátszol minden játékot a gépeden.

Mit tegyél? Próbáld meg a szomorúságot és a csalódottságot arra használni, hogy magadat építsd. Tanulj, olvass, gondolkodj sokat, hozz létre ötleteket, és pikk-pakk visszakerülsz a padlóról!

  love movies happy romance GIF

7.) Nem tudod elengedni a hibáidat

Ez az egyik legnehezebb: elengedni azokat a dolgokat, amiket a múltban máshogy csináltál volna. Mégsem azt a ruhát vetted volna fel szalagavatódra? Zavar, hogy nem válaszoltál a barátnődnek, amikor veszekedtetek? Emlékszel, amikor harmadik osztályban az anyák napi műsörön elbotlottál a színpadon? Ettől nem lesz önbizalmad, az biztos!

Mit tegyél? Fogadd el azt, hogy Te mindent megtettél abban a bizonyos szituációban. Visszamenőleg és kívülről persze sokkal egyszerűbb véleményt formálni. Szeresd magad, és mutass szimpátiát! 

 A boldogságot megtalálni nem könnyű, ha viszont igyekszel betartani a tippeket, szereted és becsülöd magad hidd el.. gyökeresen elkezd megváltozni az életet!

Mosolyogj! :)  self love love myself be true i love me GIF

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről!

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6312774692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása