10 dolog amit soha ne tegyél céges bulin - kerüld el a megaláztatást

aug18

Az évnek nincs olyan időszaka, amikor biztosan nem lehet céges buli. Legyen az karácsony, csapatépítő, szülinap, vannak dolgok, amiket jobb a Te érdekedben elfelejtened... Mutatjuk!

girl-1720486_960_720.jpg

A listáért kattints!

1.) Túl sok alkohol

A céges buli első, és egyik legfontosabb szabálya a mértékletesség! Persze, nagyon vicces, ha valaki kiüti magát egy ilyen rendezvényen, de csak akkor, ha nem Te vagy az...

Paramount Movies snl saturday night live vanessa bayer office christmas party GIF

2.) Úgy táncolni, mintha disco-ban lennél

Egy buli elképzelhetetlen zene nélkül, és két pohár bor után már nem bírod megállni, hogy ne mozogj a ritmusra. Arra azonban figyelj, hogy nem kéne rákavarni a főnöködre, vagy a kollegádra, mert nagyon ciki lesz a hétfő!

 party GIF

3.) Vegyél levegőt is beszéd közben

Persze, az egyik legjobb ezekben az összejövetelekben, hogy másról is tudsz beszélni, mint kimutatásokról és a meetingekről. Próbálj azonban koncentrálni arra, hogy a kevesebb néha több, és hogy biztos nagyon aranyos Mr. Szőrmi nevű cicád, de nem biztos hogy szegény kollegád arra kíváncsi egész éjjel, hogy hogy játszik a pamaccsal.

4.) Ne mondj beszédet

A beszédeket hagyd a házigazdára, pláne ha már becsúszott fél üveg bor.

 party kristen wiig ready bridesmaids annie GIF

5.) Soha-soha-soha ne légy őszinte a főnököddel

Na persze nem úgy értjük. Bármilyen bizalmas beszélgetésbe is keveredsz a főnököddel, próbáld meg szívet kisi panaszait a mellkasodban tartani. Nem biztos, hogy hosszútávon jó hatása lesz annak, ha elmeséled Neki, hogy milyen rosszul vezeti a céget, vagy hogy mennyire nem értesz egyet a cégpolitikával...

 holiday GIF

6.) Soha-soha-soha ne légy őszinte a kollégáiddal sem

Sőt, igazából a munkahelyen senkivel. Egy feles után elmondani a kolleganődnek ki tetszik az irodából, nagyon cuki, de hogy nem fogja tartani a száját az 100%, és megnehezítheti az átlagos mindennapokat a munkahelyen.

7.) Kerüljük a közösségi médiát

A céges buli maradjon céges keretek között. Próbáld meg nem posztolni ki mit iszik, kit mikor kellett hánytatni, vagy mikor kellett hozzá taxit hívni.

Saturday Night Live snl saturday night live holiday special GIF

8.) A dress code-ra mindig figyelj

Na ez az egyik kedvencem. Természetesen egy céges rendezvény nincs olyan komoly korlátok közé téve, mint egy átlagos szerdai nap. Azonban azért, mert holloween-i céges bulira mész még próbáld meg nem felvenni a ribis boszis ruhát a combfixszel. 

9.) Tartsd meg az asztali etikettet

Attól, mert nem vacsorás rendezvényről van szó, még próbálj meg nem csirkecombbal a kezedben társalogni a főnököddel a féléves célkitűzésedről.

eOneFilms movie women thumbs up kate mckinnon GIF

10.) Állandóan parázni a gyerekeid miatt

2 percenként nézegeted a telefonod, hívogatod a dadát, állandóan mozog a lábad és az órát nézed. Bízd olyanra a gyerkőcöket akiben teljesen megbízol, és lazíts egy kicsit! Bár ezeket az embereket látod minden nap kb. az életed hátralevő részében, jobb megtörni a szürke hétköznapokat egy kis bulival.

Ha ezekre a szabályokra figyelsz, tuti nem fognak arról beszélni milyen gázul viselkedtél. 

 dance fun party the office baile GIF

Tetszett? Értesülj azonnal a legújabb cikkekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7512759634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása