Ajándék ötletek Apák napjára!

jún12

Azt mondják minden nap férfi nap. Biztosan így van? Évszázadok óta a törődés és a kedvesség jellemzi a nőket, a férfiak azonban teljesen már sztereotípia alá csúsznak. Emlékezzünk meg apáinkról is, ne csak nevessünk rajta, miközben kétségbeesetten keresi a megfelelő ajándékot nőnapra. Június 26. - Apák napja! Találtunk pár izgalmas ajándék ötletet, aminek biztosan örülni fog! Engedd el a hagyományos ötleteket, mert most különleges ajándékokról lesz szó!

baby-22194_1280.jpg

Az ötletekhez kattints tovább! >>

Az apákról teljesen más véleménnyel vagyunk, mint az anyákról. Ünneplejük meg Őket is egy napon, hiszen megérdemlik! Adunk egy kis segítséget ahhoz, mivel tudnád meglepni édesapádat június 26-án!

5.) Kozmetikum csomag

A férfiak nem vásárolgatnak annyit, mint nő társaik, ezért nincsenek is igazán tisztában azzal, hogy mik vannak a bolt piacain. Pláne így van ez a drogériákkal, hiszen ha be kell menni, akkor már világvége van. Lepd meg apák napjára párod vagy apukád egy kozmetikum csomaggal, amit garantáltan ki tud használni!

tusika.jpg

 4.) Bowling

Egy esti bowlingozásban minden benne van. Jókedv, beszélgetések, nevetések, lelkizések, sör, és sport egyszerre! Zárjátok ki a világot és töltsetek el együtt egy kis időt játékos versengések közepette!

bowling_2.jpg

3.) Kaja, pia!

Az apukák mindig imádják a hasukat! Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, mindig jóízűen esznek. Kedveskedj neki egy finom lakomával, agy ínycsiklandozó italokkal!

kaja.jpg

2.) Élménylövészet

Igazi pasis program! Tökéletes időtöltés apa-fia programhoz, vagy apa-kemény lánya délutánhoz! Olyan élményekben részesítheted, amit soha nem felejt el, hiszen örökké emlékezni fog a veled együtt eltöltött minőségi időre. Már a helyre való utazás alatt is megalapozhatjátok a hangulatot! Puskapor, tesztoszteron és adrenalin!

loveszet.jpg

1.) Élményvezetés

Imádjátok a menő autókat? Állandóan nézitek őket a TV-ben és az újságokban? Apák napján ajándékozd meg édesapád egy élményvezetéssel amikor Ő vagy Ti vezethettek egy álomverdát! Vezessetek Monster Truckot, Ferrarit, Camarot, Mustangot, Rally autót, bármit, amit megkívántok! Böngészd át a lejjebb lévő kedvező ajánlatokat, és foglald le még ma!

vezetes.jpg

 

Előre is nagyon boldog Apák napját mindenkinek!

walking-1081723_1920.jpg

Értékeljük és szeressük Édesapánkat nap, mint nap!

 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8712586961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása