Mindent a géllakkról!

jún02

A kéz mindig a test egyik kulcspontja lesz. Egyszer erőfeszítéseket téve kilókat emel, tör, zúz, máskor viszont lágyan simogat. A másik nem is gyakran a kezünk alapján ítél meg minket, ami nagyon fontos, hogy ápolt legyen. A nők egyik kedvencei közé tartozik a kéz szépítgetése, legyen jó kézkrémekről, manikűrről vagy a körömápolásról. Ha már köröm, mégsem hagyhatjuk őket meztelenül nem igaz? A géllakk tökéletes választás, ha unod az állandó körömfestést hagyományos körömlakkal, és nem szereted a lakkozással való macerát.

painting-fingernails-635261_1280.jpg

Mai terítéken: a géllakkozás. Tudj meg többet róla a cikkben!

Mi is az a géllakk?

Lehet, hogy úgy ismered, hogy gellac vagy zselélakk, hiszen ezek is népszerű elnevezései. Már több éve hódítja meg nők (talán férfiak) millióit. Egy hibrid anyagról van szó, amely ötvözi a műkörömhöz használatos zselé és a hagyományos körömlakkot. Így tehát jobban fed, és tartósabb is mint hagyományos társai. UV fényre köt meg.

Előnyei

A géllakk hatalmas előnye, hogy tökéletes fedést biztosít, és élénk színeket. A legnagyobb örömünkre pedig elképesztően tartós, hiszen 3-4 hétig is bírja anélkül, hogy berepedezne, kopna vagy felpattogna. Nem is drasztikus beavatkozásról van szó, hiszen erőteljesebb reszelés nélkül is eltávolítható, leoldható. Segítségével nem kell izgulnod mikor lesz foltos a körmös, vagy hogy elkezdheted-e lesúrolni a főzés utáni edényhalmot. A súrolókefe nem a barátja a hagyományos körömlakknak, de megfelelően elkészítve a géllakk elég tartós ahhoz, hogy ne kelljen aggódnod a roncsolódástól. Rengeteg időt megspórolhatsz vele, mert nem kell naponta-ként naponta újrafestened a körmeid, és nem kell aggódva hozzányúlni bármihez, hogy vajon elég száraz-e már. Mind tudjuk milyen borzasztó érzés az, ha gyönyörű körömkölteményeinkkel belenyúlunk valamibe, mert azt hisszük már üzemképes. 

A hagyományos körömlakkokhoz képest sokkal keményebb felületet képez, így megóvja őket a külső káros behatásoktól, ezzel elősegítve, hogy nőjenek és erősödjenek. A köröm hosszát géllakkal nem lehet befolyásolni, ezért ha hosszabb körmöket szeretnél válaszd inkább a műkörmöt. Nem kell félni tőle, mert ma már tudnak természetes hatású körmöt varázsolni Neked, így maradhatsz naturális szépség!

A fantáziádnak ne szabj határt, hiszen rengeteg díszítési lehetőség közül választhatsz, ha géllakkot készíttetsz. Nyomda, kézzel festés, 3D-s minták, kövek, glitter, bármi!

Kedvet kaptál a géllakkhoz? Most elképesztő áron varázsolják gyönyörűvé a körmeidet!

Kattints IDE vagy a képre:

composition-1837242_1280.jpg

Ha tetszett a cikk, a Facebookon is megtalálsz minket! LÁJK! :)

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4412560233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása