Te is megszabadulnál örökre a szőrtől? Itt a megoldás!

máj26

Eleged van az állandó borotválkozásból? Állandóan megvágod magad? A gyanta után napokig ragadsz? Bárhogy próbálkozol sosem tűnik el teljesen a szőr? Ezt a megoldást Neked találták ki! Próbáld ki, és köszönj el örökre a problémás szőrtelenítésektől!

dthfhftg.jpg

Olvasd el a cikket a megoldásért!

Lézeres szőrtelenítés

Ez egy speciális eljárás azért, hogy ne keljen a szőrtelenítéssel bajlódnod. Minden nő álmodott már arról, milyen jó lenne, ha nem kellene állandóan az időt húzni a szőr eltávolításával, nos, hölgyeim, itt a megoldás!

A lényege az ennek az eljárásnak, hogy a melanin elnyeri a lézer kibocsájtotta fényt. A melanin a szőr festékanyaga. Ez a fény egyre lejjebb megy, amíg el nem éri a tüszőt, ahol hővé alakul át. Ezzel a szőrtüszőt elpusztítja, és így azt is megoldja, hogy többé ne  nőjön a gonosz szőrszálacska. 

Nem kell aggódni, ez szigorúan csak a szőrszálakra vonatkozik, semmilyen más szövetre nincs káros hatással az eljárás. A jó hír: már egy kezelés után 80-90%-osan végleges!

Ha meghalljuk hogy lézeres és végleges egyből megijedünk kicsit, hiszen veszélyesnek, fájdalmasnak és visszafordíthatatlannak hangzik. Visszafordíthatatlannak az, mert a szőrtől tényleg el kell búcsúznunk, a bőrünk szépségétől azonban nem. A régi eljárások fájdalmasak, és volt, hogy maradandó sebeket is hagytak a sima bőrre vágyó pácienseknek. Ezek az idők eltűntek, mi pedig megköszönjük szépen a vállalkozó szellemű kollégáknak, hiszen ez ma már nincs így. A régi kezelés esetén akár 1 cm-re is elért a lézerfény hossza (!!) a bőrfelszín alatt, ma azonban az új villanófényes kezelések esetén ez maximum 5 mm, így nem ér le az idegekig Elképesztő változás! Így aztán fájdalommentesen szabadulhatsz meg az idegesítő bundádtól. Arról meg se feledkezzünk, hogy speciális hűtőfejjel is rendelkezik a kütyü, úgynevezett dupla kristály fej, amely léghűtéses. Hogy 1000%-ig biztosan ne essen bajod és ne fájjon, szilikon zselét is kennek a szőrtelenítendő helyre, így sokkal kényelmesebb és élvezhető lesz a kezelés!

Ma már az sem baj, ha érzékeny a bőröd, hiszen a gépek már mindenre fel vannak készülve, és mindenkit várnak szeretettel!

Hogy néz ki egy ilyen csodakezelés?

Természetesen szalonfüggően lehet változás a menetben, de átlagosan így alakul:

  • Elmondja a szakember mi is történik, ismerteti a tudnivalókat
  • Meghatározza a bőrtípusodat, hogy milyen kezelésre van szükséged
  • Ha szeretnéd a szalonok nagy része teszt-villanást is csinál, hogy megnyugodj :) (ingyenes szokott lenni)
  • Eltakarják az anyajegyeid, szemölcseid, és mindent, amit nem érhet a fény
  • Lehűtik a szőrtelenítendő területet, és felkapod a csini védő szemüveget - az egészség az első!
  • Elvégzik a kezelést, amely fájdalommentes
  • Ez után kapsz egy nyugtató krémet

Mennyi ideig tart?

Nyilván senki sem időmilliomos, egy ilyen kezelésre mindenki azt gondolja, hogy órákat kell szánni. Természetesen a pontos időtartamot a szakember tudja megmondani, hiszen ez attól is függ melyik testrészen kezelnek, és ilyen a bőrtípusod és szőröd, de általában 20-60 perc egy kezelés.

Mennyibe kerül?

Böngészd a DiamondDeal-t, ahol elképesztő kedvezménnyel tudod igénybe venni több szalonban a kezeléseket! Eldöntheted milyen kezelést szeretnél, vásárolhatsz bérletet is!

Minden információt itt találsz:

szorike.jpg

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4112542373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása