Nem múlik a narancsbőr? Itt a megoldás! - VacuShape

máj02

Tudtad? A nők 95%-a szenved a narancsbőrtől kortól, testsúlytól függetlenül, így szinte minden hölgyet érintett problémáról beszélünk. A bikiniszezon előrehaladtával egyre inkább fókuszba kerül a narancsbőr elleni küzdelem. Tudj meg mindent a narancsbőrről, és vess véget neki a következő tippek segítségével, és ismerd meg a VacuShape-t!

table-tennis-1432173_1280.png

A tippekért olvass tovább!

Mi is az a narancsbőr?

Azt a jelenséget nevezzük narancsbőrnek, amikor felgyülemlenek a kötőszövetekben a fel nem használt zsír és cukor, illetve a méreganyagok. Ezek a narancs héjához hasonló módon mutatkoznak a bőrünk felszínén.

A cellulitnak három különböző stádiuma van:

  • Az első stádium: Akkor látszanak a redők, ha a bőrt széthúzzuk, egyébként sima a felülete. 
  • A második stádium: Álló helyzetben már láthatjuk a tüneteit, de fekvőben még sima a bőr.
  • A harmadik stádium: A bőr felszíne teljesen elgöröngyösödött.  

Miért pont mi, nők? 

Ez a genetikában rejlik, hiszen a női bőr felépítése más, mint egy férfié. A nők átlagos testzsír százaléka 30%, és a bőraljában több zsírsejt található, ennek segítségével több energiát képesek elraktározni. Így a zsírrétek vastagabb lesz, a fölötte található irha viszont vékonyabb. A bőr érzékenyebb, rugalmasabb, ami elősegíti, hogy a bőrön látszódjanak a zsírrétegben található apró göröngyök. 

A férfiak testzsír százaléka mindössze 20%, és a bőr irha rétege is jóval vastagabb, kötőszövetük pedig tömörebb, hálósabb, így nem látszanak át a megnőtt zsírpárnácskák. 

Mit tehetsz ellene?

Kitartó, folyamatos munkával igenis le lehet faragni a cellulitból! Fontos, hogy életmódot válts, és cserélj le pár megszokást, ehhez pedig itt egy pár tipp: 

  • Igyál több vizet!
    Minden 10 kiló után fél liter vízre van szüksége a szervezetünknek. Például: 80 kg esetén ez 4 liter víz!
    Fontos, hogy megfelelően működjön az anyagcsere, és ki tudja mosni a szervezet a méreganyagokat a testből. 
  • Kerüld a látható cukrokat, a fehér lisztet, és a méreganyagokat tartalmazó ételeket!
    Ne raktározd vissza, amit eltüntetnél. 
  • Használj természetes alapanyagú kozmetikumokat, gyógyszereket és étrend-kiegészítőket!
    A méreganyagokat a bőrön keresztül is beviheted a szervezetedbe.
  • Ha teheted, hetente egyszer szaunázz!
    Segíti a méregtelenítést, és fellazítja a kötőszövetet.
  • Mozogj többet!

 

women-936549_1280.jpg

Testmozgás! De milyen?

Természetesen minden testmozgás és sport jótékony hatással van az egészségre, azonban a narancsbőr olykor olyan makacs tud lenni, hogy kifejezetten erre alkalmas kezeléseket, mozgásformákat kell keresnünk. 

A cseh gyártású VacuShape kifejezetten alakformálásra, és a narancsbőr eltüntetésére jött létre. Klinikai tesztek bebizonyították, hogy csökkentett légköri nyomás esetén jobb az oxigén-fogyasztás és oxigén-leadás. A zsírégetés hamarabb megkezdődik, mint a klasszikus mozgás esetében, sőt, az izomfáradtság is később következik be, hiszen a tejsav eltávolítása és metabolizálódása sokkal gyorsabb. A váltakozó magas és alacsony nyomás miatt a vérkeringés fokozódik az erekben, ami jótékony hatással van az anyagcserére, így elérve a sima bőrt.  

beauty-743371_1280.png

30 percig tart egy kezelés, ez idő alatt gyaloglás történik. Az alakformálás alatt csak deréktól felfele látszol ki a gépből, így a problémás részek, mint például fenék, comb vagy akár a has a vákuum kamrában találhatóak. 

A gép segítségével kisimul a bőr, puhább lesz és feszesebb, kifejezetten ajánlatos azoknak, akiknek nincs idejük több időt testmozgásra szánni. 

Ha Te is küzdesz a narancsbőrrel látogasd meg a DiamondDeal-t, és válaszd ki a számodra legideálisabb narancsbőr eltüntető kezelést itt!

Értesülj azonnal a legújabb kezelésekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7612473513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása