7 bőrápoló trükk modellektől - tanulj profiktól!

ápr25

Rengeteg szépségápolási tanács és trükk kering ma már a neten és az éterben, most azonban modellek osztották meg kedvenc bőrápolási praktikájukat! 

blogfokep_36.jpg

Olvasd el!

A gőzölés segít felpuhítani a pórusokat

„Tégy egy nagy tál forró vízbe mentateát, teríts egy nagy törölközőt a fejedre és hajolj a gőz fölé. Kitisztul tőle a bőröd!” - ajánlja a modell, Olivia Hunter.

Fogkrémet a pattanásra!

Gigi tanította húgának ezt a trükköt: „A nővérem mindig azt mondta, hogy ezt csináljam, és úgy érzem, tényleg használ egy kis fogkrémet kenni a pattanásra.” Ha azonban érzékeny a bőröd, mi nem ajánljuk, illetve figyelj arra, hogy egész keveset használj és csakis a pattanáson, körülötte már ne!

Mindig tartsd be az arcápoló rutinodat

Nicole Atieno arra esküszik, hogy először lemossa a sminket egy törlőkendővel, majd hidratáló arctejjel is. Aztán pedig vagy leradírozza, vagy maszkot ken a T-vonalára, végül pedig éjszakai krémet használ.

A természetes, házilag készült kencék a legjobbak

Miután hetekig mindenféle kemikáliával érintkezik az arcuk, szeretnek friss, természetes alapanyagokból maguknak kutyulni maszkot. Jay Wright például avokádót kever össze mézzel és zt teszi az arcára.

arcapolas_jpeg.jpg

Sokszor nem az számít mit csinálsz kívülről, hanem az, mit viszel be a testedbe

A bemutatók előtt a modellek már nem esznek csipszet és más sóban gazdag ételt, édesség helyett pedig gyümölcsöt választanak. Tudjuk, hogy ez már a könyöködön jön ki, de rengeteg vizet isznak, és ó, jajj, elhagyják az alkoholt.

Az olaj nem csak az arcra és a hajra való

Heteken át folyamatosan égig érő sarkakon sétálni bizony fárasztó a lábak számára. Nicole Atieno olívaolajból, kókuszolajból és sheavajból kever mixet, amivel átmasszírozza a lábait.

A jegelés feszesíti a bőrt

Talán nem a legkellemesebb jéggel kezelni az arcbőrt, Jasmine Tookes mégis erre esküszik, a bemutatók előtti éjszaka futtat végig jégkockát a bőrén, mely fokozza a vérkeringést és feszesíti a bőrt. Előtte azért csomagold tiszta konyharuhába és utána ne felejtsd el hidratálni!

(Forrás)

Feszes, fiatalos megjelenés? IGEN! A titokért KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3812453719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása