Rejtett énedet mutatja meg választott utad – személyiségteszt

ápr11

Nézd meg az alább hat kockában lévő képet, és döntsd el, melyik szólít meg legjobban. Melyiken sétálnál végig szívesen?

sunlight-166733_1280.jpg

Ha megvan, keresd meg a hozzátartozó kiértékelést.

Íme a 6 út. Te melyiket választod? 

 

ut-1-600x597_1.jpg

 

1-es út – A szabadság vándora vagy

Legfontosabb számodra a függetlenség, a személyes tér. Kitartásod és odaadásod teljes mértékű, ha valakit érdemesnek tartasz arra, hogy kitüntesd a figyelmeddel. Óvatos ember lévén azonban, ez nem történik meg gyorsan, miután megismersz valakit. Okosan használod energiádat és idődet, nem forgácsolod szét magad. Pontosan tudod mit akarsz, és haladsz is a saját magad által kijelölt úton. Teljes mértékig te irányítod az életedet, nem adod át ezt a társadnak.

2-es út – Zárt világod van

Annak ellenére, hogy vannak szeretteid, barátaid, nagyon szeretsz egyedül lenni a gondolataiddal, saját magaddal. Nehezen engedsz be bárkit is ebbe a belső térbe. Soha nem unatkozol egyedül, mert gazdag belső világod van, és képességed ahhoz, hogy “hallj és láss” olyasmit is, ami nem adatott meg másoknak. Szuper érzékeny vagy, olyan ember, aki biztosan hallgathat a saját megérzéseire. 

3-as út – Pozitív jövőképed irigylésre méltó

Soha nem hagyod abba a tanulást, az állandó kíváncsiság és tanulás vágy jellemez a legjobban. Folyamatosan hajt az új tudás utáni epekedés. Optimista ember vagy, aki szereti az életét. Sokszor csodálkoznak mások, hogyan tudod megtartani ezt a bizakodó világképet magadban, ezért keresik is a társaságodat. Hatékonyan osztod be az idődet, szereted ha aktívan telik a napod.

4-es út – Az állandó változás éltet

Te aztán nem félsz a jövőtől, aktívan tervezel és töretlenül mész előre a céljaid felé. Valószínűleg kicsit impulzívabb vagy az átlagnál, döntéseid gyakran vakmerőek. Gyorsan élsz, mindig készen állva a változásra, nyitott vagy az új dolgokra. Úgy ismernek, mint aki szeret új szabályokat alkotni, és az áramlattal szembe szeret úszni. De ezt tiszteletreméltó tulajdonságodnak tartják az emberek.

5-ös út – Jelszavaid: Stabilitás és harmónia

Minden módon fenn próbálod tartani életedben az állandóságot, stabilitást. A jó emberi kapcsolatok, és a belső béke rendkívül fontos értékek számodra. Mindenben a harmóniát keresed. Imádod a természetet, kifejezetten szabadtéri ember vagy. Nem szereted, sőt kerülöd a konfliktusokat, hiszel benne, hogy létezhet egy boldogabb világ. Ez az idealizmusod visz előre, mosolyogva a jövődbe.

6-os út –  Vágyott erények: béke és az igazságosság 

Annak ellenére, hogy céljaid a mérhetetlenül nyugodt élet és kiegyensúlyozottság, szembe mersz menni fejlődésed érdekében mindennel. Örökké kutatod az élet értelmét, a mélyebb igazságokat. Sok időt töltesz a filozofálással, az olyan dolgokról való gondolkodással, mely az átlag ember számára rejtély. Rendkívül érdekes beszélgetőpartner vagy, mert mindenhez több szempontból, jó lexikális tudással közelítesz. Értékes tulajdonságod még, hogy képes vagy óvatosan dönteni annak ellenére, hogy széleskörű ismereteid vannak a dolgokról.

(Forrás)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1912417629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása