Stílusosan a munkahelyen is? IGEN!

már17

Talán közhelynek számít, de valóban nem érdemes elfeledkeznünk arról, milyen üzenetet is közvetítünk mások felé a viseletünkkel. Főleg a munkahelyünkön illő a munkakörünk arculatának megfelelő öltözékben megjelennünk. 

blogfokep_30.jpg

Nézd meg ezt a 3 szuper ajánlatot, amely segítségével fejleszthető és tanulható is a stílus! Részletek a cikkben! 

Az üzleti szférában szeretnél elhelyezkedni, ahol fontos az igényes megjelenés, de nem tudod, mi is a Te valódi stílusod? Esetleg állásinterjúra készülsz? Vagy már dolgozol, de finomítanál stílusodon? Vagy főnökként szeretnéd, ha munkatársaid megtanulnák az üzleti öltözködés alapjait és azokat alkalmaznák is?

Tomasovszky Andrea stílustanácsadó hatalmas tapasztalattal rendelkezik a stílustanácsadás területén, gyermekkora óta érdekli a divat, a ruhák, az öltözködés és rendkívül fontosnak tartja a stílusos megjelenést. Ha elveszettnek érzed magad az öltözködés világában, vagy van érzéked, csak fejlődni szeretnél, akkor szívesen segít Neked, a cégnek egyaránt! 

1. Színtípus meghatározás, stílustanácsadás AJÁNDÉK színkártyával cégek részére

blogkep2_2.jpg

Minden Nő szeret öltözködni, a szép ruhákat és az igényes megjelenést. Akár a hétköznapi, akár egy állásinterjú, akár egy ünnepi alkalom, mindenhol szeretünk jól kinézni, ami nem mellesleg a férfiak figyelmét is felkelti. Ajánlatunkkal most megtalálhatod a saját stílusod, Tomasovszky Andrea stílustanácsadó segítségével, Miskolcon vagy Budapesten, kiszállással, cégek részére!

AJÁNLAT ITT!

2. Munkahelyi öltözködés ismérvei workshop-cégek részére Tomasovszky Andreától

blogkep_10.jpg

Te is sokszor állsz reggelente a tükör előtt azon tanakodva, mit is vegyél fel aznap reggel? Ez már jó jel, hiszen azt jelenti, fontos számodra a munkahelyi megjelenésed. Tudj meg többet a munkahelyi öltözködés ismérveiről céges workshopon, Tomasovszky Andrea profi stílustanácsadó vezetésével! Nevezd be az egész csapatod egy öltözködés workshop-ra, Miskolcon vagy Budapesten!

NÉZD MEG IDE KATTINTVA, HOGYAN!

3. Üzleti öltözködés alaptanfolyam Miskolcon vagy Budapesten - Tomasovszky Andrea stílustanácsadótól!

blogkep3_2.jpg

Gyere el Tomasovszky Andrea üzleti öltözködés alaptanfolyamára, ahol az ízléses munkahelyi megjelenés alapjait tanulhatod meg, Miskolcon vagy Budapesten!

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED AZ AJÁNLATOT!

Nézz be a DiamondDeal oldalára, akad még egy pár klassz ajánlat náluk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2212345301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása