Kezdd a jó időt csoki barna bőrrel!

feb27

Alig vártuk már, hogy ez a szürke, hideg, unalmas tél végre elillanjon és jöjjön a jó idő! A napsütést kedvelőknek már nem kell tehát sokat várniuk, hogy szervezetüket D-vitaminhoz juttassák, de addig is, hoztunk pár érdekességet a szoláriumozásról és összeszedtünk pár ajánlatot is a DiamondDealen, ha a nyarat már csodás barna bőrrel indítanád!

blogfokep_25.jpg

Olvass tovább!

Unod már a szürke időt, a hideget és hiányzik a napsütés, a meleg és a napozás? A bőröd teljesen kifakult, arcod sápadt és fakó? Dobd fel a hangulatodat egy kis szoláriumozással és szerezz csoki barna bőrt! 

A szolárium nem csupán barnaságot hozhat neked, de jókedvet is! Jótékony hatása, hogy boldogsághormon termelésére ösztönzi a testet, s így csökkenti a depressziót, és elűzi a rossz kedvet. Az UV fény révén beindul a D-vitamin termelése, ami különösen a naphiányos, téli időszakban lehet fontos a szervezetnek, mert olykor nehezen szerzi be a test a számára fontos D-vitamint. Ennek révén csökken a csontritkulás kialakulásának veszélye, javul a hormonháztartás és immunrendszer, és még a megfázásokat is megelőzheted. Ráadásul képes a bőr faggyútermelésének szabályozására, így jótékonyan hat a zsíros bőrre.

szoli.jpg

Egy dolgot érdemes megszívlelni a szoláriummal kapcsolatban: ahogy a napozás esetében is, itt is fontos a mértékletesség! A mai, korszerű szolárium gépek nagyon rövid idő alatt képesek barnítani a bőrt, ezért nem szükséges, és nem is ajánlott hosszú időn át a szoligépben tartózkodnod.

A barna bőrön ráadásul kevésbé látszanak a bőrhibák és még a narancsbőr is csökken! Foglaljuk is össze: a szoláriumozás barnít, szépít, jó kedvre derít és még akciós áron is vásárolhatsz most szoli bérletet.

KLIKK IDE, vásárolj és szépülj a DiamondDeal segítségével!

Nézz be a DiamondDeal oldalára, akad egy pár klassz ajánlat náluk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9212298333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása