Kupidó kuponok - hétvége a szerelem jegyében!

jan27

Tanácstalan vagy, hogy mivel lepd meg kedvesed Valentin-nap alkalmából? A tökéletes ajándékot keresed párod számára, de már unod a szivecskés bögrét vagy párnát? Mutatunk pár TIPPET, ami mindkettőnknek jó lesz! ;)

blogfokep_16.jpg

Nézd meg!

Lepd meg a kedvest Valentin nap alkalmából egy kényeztető wellness hétvégével! Itt mazsolázgathatsz!

1. 3 nap /2 éj/ 2 fő Hajdúszoboszlón a Holiday Apartmanban - félpanzióval és korlátlan wellness-szel!

blogkep_3.jpg

Eltöltenél egy fantasztikus hétvégét a pároddal? Itt a remek lehetőség, gyertek el Hajdúszoboszlóra, a Holiday Apartmanba! Nincs még egy ilyen jó ajánlat arra, hogy kimozdulj és felfrissülve fussatok neki az új évnek!

 Az ajánlatot ITT TALÁLOD!

2. 4****-os wellness pihenés neobarokk kastélyszállóban, 2 éjszaka, 2 főre, teljes ellátással Hernádvécsén!

01.jpg

Éljétek át a valódi négycsillagos kikapcsolódást a hernádvécsei Hotel Vécsecity****-ben! 3 nap/ 2 éj felejthetetlen pihenés vár rátok korlátlan wellness-szel, teljes ellátással, kedvezményekkel és persze szabadidős programok széles kínálatával a neobarokk stílusú kastélyszállóban. Lepjétek meg magatokat vagy szeretteiteket egy fantasztikus utazással! Élmény kupon 2 főre csak 44.900 Ft-ért! 
Ajánlat ITT!

3. 3 nap/ 2 éj/ 2 főnek wellness-szel, választható ellátással a Hotel Tiszában*** óriási kedvezménnyel!

lead_original_1.jpg

Itt az új év, és a szépséges tél, s egyben a csodálatos tavasz is lassan feldereng! Töltsetek el 3 felejthetetlen napot Szolnokon, élvezzétek a Hotel Tisza*** vendégszeretetét! Kapcsolódjatok ki a szálló saját wellness részlegében és töltődjetek fel gyógyító termálvizében! 3 nap/ 2 éj/ 2 főre most csak 15.990 Ft-ért!

Nézd meg az ajánlatot IDE KATTINTVA!

4. Parádé, mulatság, tánc és szerelem! KARNEVÁL VELENCÉBEN - 3 napos kiruccanás Olaszországba!

lead_original_2.jpg

Parádé, mulatság, tánc és szerelem! Jártatok már a csodás Velencében? Ha még nem, akkor éppen itt az ideje, hiszen ajánlatunkkal most a velencei karneválra és a pezsgő mulatságra invitálunk, egy kis városlátogatással, szabad programmal! Ha egy kis romantikázásra vágynál mindemellett, ajánljuk figyelmetekbe a gondolázást! A 3 napos kiruccanás 1 főre most mindössze csak 10.990 Ft, így ha ketten mentek, két kupont kell vásárolnod! 
Nézd meg ITT!

Nézz be a DiamondDeal odlalára, akad még egy pár klassz utazás ajánlatuk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3812160353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása