Egyszerű, de nagyszerű frizura TIPPEK karácsonyra

dec14

Az ünnepekre való készülődés vele járója az is - a tökéletes ruha és a megfelelő smink kiválasztása mellett -, hogy a frizuránk mesés megjelenést kölcsönözzön. Hoztunk most 3 egyszerű, de nagyszerű és csodás frizkó tippet, hogy megjelenésed az ünnepekre is exkluziv legyen!

befunky_collage_6.jpg

Nézd meg! 

Legyen szó családi összejövetelekről, vagy közös koccintásról a barátokkal vagy a kollégákkal, hoztunk 3 olyan egyszerű frizuratippet, mellyel pár perc alatt feldobhatod a megjelenésedet.

1. 10 perces frizura 

Ehhez talán nem kell fűznünk túl sokat, csak annyit, hogy kb. 10 perc alatt megvagy vele. 

6d023d1c78e697bdd9a4b51042d5622e.jpg

2. Konty és masni

3771145693110db7082373fb08f7ca29.jpg

3. Baby bun

A csajok körében nagyon megy mostanában ez a fejtetőre fogott laza konty, ami a haj többségét szabadon hagyja. Tényleg egy egyszerű mozdulattal elkészítheted, csak fogj össze egy kevés hajat a fejed tetején és csavard fel. Rendezetten tartja a frizurádat egész estére, ugyanakkor nagyon kedvesen, kislányosan hat.

hbz-the-list-holiday-hair-kendall-jenner-getty.jpg

(Forrás: Pinterest) 

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr312047481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása