Arckrém házilag, ami 1 hét alatt drasztikusan csökkenti a ráncokat!

nov24

Hölgyek, ki az, aki ne szeretne örökké fiatal és szép maradni? Ki ne szeretné visszaforgatni a fránya homokórát vagy megállítani azt? 

nevtelen_4.png

Valószínűleg Te is ebbe a csoportba tartozol, ezért hoztuk most el Neked ezt az otthon is elkészíthető arckrém "receptet", ami 1 hét alatt drasztikusan csökkenti a ráncok mélységét!

Felejtsd el a kémiai összetevőkből álló, méregdrága luxus kencéket, szavazz a természetességre! Ételből is jobb, amit otthon készítesz, mert tudod mi van benne, nemde? Próbáld ki ezt a természetes arckrémet, az eredmény meglepő!

A hozzávalók:

  • 2 teáskanál vazelin
  • 1 evőkanál mandula vagy oliva olaj 
  • 1 tojássárgája
  • 1 teáskanál méz
  • 1 érett avokádó

Így készítsd el: 

Melegítsd fel a vazelint, egészen addig, amíg megpuhul, lágyabb állaga lesz - ezt megteheted akár egy edényben a kandalló elé rakva, gázon, vagy mikrohullámú sütőben - elég csak pár másodpercig. 

Ezután add hozzá a mézet és jól keverd össze. Majd jöhet a többi hozzávaló, a tojássárgáját hagyd utoljára. Ezeket is jól keverd össze, egészen addig, amíg egy homogén, egynemű pasztát nem kapsz. Majd tedd az így kapott krémet egy üvegcsébe, rázd össze és pihentesd legalább 5 percig. 

Így használd: 

Mosd meg, majd töröld szárazra az arcod. Ezután finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a bőrbe, Hagyd hatni kb. 20-30 percig, majd egy nedves pamut törölközővel finoman töröld le!

1200_sablon_49.jpg

Élvezd a végeredményt!

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8411995372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása