Festékbe mártott, színes esküvői ruha lehet 2017 trendje!

sze06

Ha már unod a hagyományos, megszokott fehér esküvői ruhákat, akkor mártsd bele egy üveg színes festékbe vagy használj festékszóró pisztolyt! Nem viccelünk! A jövő év trendje lehet! 

dip-dye-wedding-dress-trend-1-57cdba6b6f80e_700.jpg

Gyönyörű esküvői ruhák következnek! 

Ez az új trend nemcsak egy szimpla színes ruha: egyszerre zseniális és nagyon praktikus, ugyanis nagyon sok menyasszony problémáját meg is oldja: a legtöbb esküvői ruhát általában a földön húzza maga után a menyasszony, a festett ruciknál ez azonban nem jelent problémát! 

Íme pár fotó a mesés ruhakölteményekről! KATTINTS a fotóra a galériáért! 

Arra is kíváncsi vagy hogyan készül? Íme:

Az elkészítés módja hasonló egyébként ahhoz, mint amikor festesz. Rendkívül mókás elfoglaltság, azonban ne rögtön a már kész esküvői ruhádon próbálgasd, nem árt, ha előtte gyakorolsz a régebbi ruháidon.

Amire szükséged lesz: 

  • egy természetes, színtelen anyag (lehet egy régi asztalterítő, lepedő, amiből persze a pamut a legjobb)
  • vízben oldódó festék anyag ( az általad választott színben) 
  • festéksó 
  • gumikesztyű 
  • műanyag vödör
  • fakanál vagy pálca 
  • hideg víz
  • meleg víz 

1. lépés 

Töltsd meg a műanyag vödröt meleg vízzel. 

2. lépés 

Kövesd a vízben oldódó festékanyagon lévő utasításokat, ami szerint majd össze tudod keverni a festéksóval, s így megkapd a kívánt mennyiséget a festéshez. Miután ez megvan, öntsd bele a meleg vízbe.

3. lépés

Vedd az anyagot, mártsd  a festékes víz 1/3-ába, majd hagyd benne kb. 30-45 percig. Ha sötétebb színt szeretnél elérni, akkor érdemes még pár perccel meghosszabbítanod a várakozási időt, azonban érdemes odafigyelni, mert egy bizonyos idő után a szín oldódhat is.

4. lépés

Ha az anyag többi részét is szeretnéd beszínezni, kis lépésekben engedd az anyagot a festékes vízbe, egészen addig, amennyi részt szeretnél színesben látni. 

5. lépés 

Végül ha az egész készen van, óvatosan vedd ki az anyagot, engedd, hogy lecsöpögjön néhány percig, majd öblítsd ki hideg vízben és mehet a mosóba 40 fokon. 

diy-dip-dyed-wedding-dress-and-wedding-table3-576x864.jpg

(Forrás: boredpanda.comrocknrollbride.com)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4211682035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása