Megdöbbentő dolgokat árul el Rólad, hogy milyen időpontban ébredsz fel

aug23

Minden éjszaka ugyanabban az időpontban ébredsz fel? Bosszantó is tud lenni, amikor például minden hajnalban, percre pontosan 4:51-kor ébredsz fel a látszólag semmire. 

preview-650x341-98-1464469923.jpg

Azonban ennek rejtett üzenete is lehet, ezt már az ókori kínaiak is tudták, akik a meridiánok tudományát gyakorolták. Most megtudhatod, mit jelent néhány ezek közül a jelek közül!

Mint minden élőlény ezen a Földön, Te is alapvető energiákkal és rezgésekkel rendelkezel, amelyek egy úgynevezett óra-szerű rendszerhez kapcsolódnak: vagyis a különböző energiák napszaktól függően befolyásolják a különböző testtájak energiáit. 


Nézd meg, mit jelent, ha például egy bizonyos időpontban sosem tudsz elaludni!

Ha nem tudsz elaludni este 9 és 11 között:

A legtöbb ember este 9 és 11 óra között tér nyugovóra. Ha neked nem megy az elalvás ebben az időpontban, az azt jelzi, hogy nem tudsz szabadulni a napi stressztől és teendőktől. A meditáció, a jóga és a légzés gyakorlása segíthet.

Ha magadtól felébredsz este 11 és éjjel 1 óra között:

 Meg fogsz lepődni, de ha éjjel 11 és 1 óra között riadsz fel, az valószínűleg arra utal, hogy problémáid vannak önmagad elfogadásával és szeretetével, netán érzelmi csalódásban volt részed. Bocsásd meg magadnak a hibákat, amiket elkövettél, és gyakorold szeretni önmagad!

Éjjel 1 és hajnal 3 óra között riadsz fel:

Ez az időpont a májnak feleltethető meg a meridiánok szerint. Ha ekkor kelsz fel, azt jelzi, sok felgyülemlett harag és indulat van benned, valamint túlteng benned a jang energia. Tölts magadnak egy nagy pohár hideg vizet és próbáld elengedni az indulatokat!

Hajnal 3 és 5 óra között ébredsz:

Ez a korai időpont a tüdőnek felel meg és ha ekkor kelsz fel magadtól, az mély szomorúságra és fájdalomra utal. Végy mély levegőket, és fókuszálj a nagyobb, pozitívabb energiákra.

(Forrás: higherperspectives.com)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8911493422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása