Nőies frizurák a nagy melegben

jún24

Bizony megérkezett a kánikula és a mostmár 30 fok fölé kúsznak a hőmérők... Ebben a nagy melegben a fejre lapuló haj nem túl kényelmes, a kánikularuhák mellé pedig nem árt, ha a hajad is az időjárásnak megfelelően fésülöd, de akár a változtatásra is jó apropó lehet a nagy meleg.

9675091_orig.jpg

A következő frizurák segítenek elviselni a magas hőmérsékletet, és még jól is néznek ki! Olvass tovább!

1.  Ez a romantikus frizura tökéletes, ha hosszú a hajad. Laza, nem húzza a szálakat, és még a hátadat sem melegíti.

6-cute-braid-hairstyles-2013-pictures.jpg

2. A fonott copf jóval egyszerűbb, de ugyanolyan látványos. A mostani ombre trendbe pedig különösen jól beleilleszkedik.

 

fonat_copf.jpg

 

3. A legkézenfekvőbb változat nyilván a lófarok. A copfot minél magasabban érdemes kialakítani, hogy csak a vége érjen a háthoz.

pictures-2012_september-konjski_rep_5_925242320.jpg

4.  A göndör fürtök elállnak a fejbőrtől, és össze is ugranak, így kényelmesebb az egész frizura, mintha egyenesen hagynád.

94279faca98bf8c9713897b1d1b37898.jpg

5.  Ha régóta fontolgatod, hogy rövid hajat vágatsz, akkor itt a tökéletes alkalom, ennél kényelmesebb a melegben nincs.

rovid.jpg

6. Ha valaki nem akar drasztikus változást, akkor ez a vállig érő frizura lehet a nyerő - laza, és nem melegíti az ember hátát.

barna.jpg

7.  A konty is jó megoldás lehet, legyen szó bonyolultabb kreációról vagy egyszerű balerinakontyról. Egy szimpla hajpánttal még nőiesebbé teheted.

8fb1a65fa694c5a03f61314e24e5ce06.jpg

Nézz szét a DiamondDeal klassz fodrász ajánlatai között is, hátha megtetszik valami! ;) KATT IDE! :) 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr478836510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása