3 mondat, ami a boldog párkapcsolatokban naponta elhangzik

jún16

Természetesen mindenki tisztában van azzal, hogy egy kapcsolat sok mindenen elbukhat, azonban ha még friss a történet, akkor azért, ha pedig már évek óta együtt vagytok a pároddal, akkor azért érdemes elolvasni és megfogadni a következő mondatokat...

beautiful-happy-couple-looking-at-their-future-wearandcheer_com.png

Pár rövidke mondat sokszor pozitív irányba változtathatja a párkapcsolatod. Gondoltad volna? Nézd meg, mik ezek! 

Íme a 3 mágikus mondat, amit a boldog párok rendszeresen használnak:

 

1) Meg fogjuk oldani!


Alapvetően azok a mondatok, amiben a „mi”-t használod „én” helyett rendszerint javítanak a kettőtök közötti viszonyon. Azonban ha azt sugalljátok a szavaitokkal is, hogy csapatként működtök, az növeli a kötődést. Például, ha a pasinak van valami gondja és te azt mondod, hogy együtt megoldjátok, az tudat alatt is erősíti a kapcsolatot.


2) Megőrülök érted!


Ha azt gondolod, hogy egy hosszútávú kapcsolatban már nincs szükség arra, hogy folyamatosan mondogasd a párodnak, hogy mennyire odavagy érte, hogy mennyire dögösnek tartod és mennyire imádod a mosolyát, akkor nagyon el vagy tévedve.. Bókolj rendszeresen, hiszen ezzel növeled az önbizalmát és egy magabiztos férfi és önbizalommal rendelkező nő sokkalta kiegyensúlyozottabb a kapcsolatban!


3) Köszönöm!


A régebb óta tartó kapcsolatokban már sokszor előfordul, hogy az apró figyelmességeket természetesnek veszik a párok. Viszont érdemes tudatosan figyelni arra, hogy megköszönd a párodnak, ha elmosogat, kiviszi a szemetet, vagy bevásárol, mert így még inkább ösztönzöd arra, hogy az ilyen tevékenységeket többször végezze. Másrészt az ilyen elismerésekkel azt sugallod felé, hogy értékeled és szereted, ami nagyon jól esik majd neki.

happy_couple.jpg

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr468814728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.06.21. 14:03:15

1. Szeretlek, hiányzol, várlak, kívánlak..ezek hol maradnak?
süti beállítások módosítása