4 csapda, amit a boldog párok elkerülnek..

jún14

Azonban ha kicsit hosszabb ideig esnétek bele, onnantól kezdve jönnek azok a gondok, amiket sokszor tényleg nehéz megoldani.

1200_sablon_19.jpg

Azonban ahol igazi tisztelet, megbecsülés és szeretet van, ott ezek kb. 5 perc után eltörpülnek. Mutatjuk, mik lehetnek a kisebb buktatók, amiket az egymást tisztelő párok elkerülnek..

1. Nem rendül meg a bizalom..

Igen, mindenki tudja, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolat alap pillére a bizalom. Azok, akik igazán tudatosan élik a párkapcsolatukat, tisztában vannak vele, hogy ezt nem szabad veszni hagyni. Így aztán, ha törik, ha szakad, nem engedik és legfőképp NEM tesznek olyat, hogy megrendüljön a bizalom, amit oly könnyen el lehet veszíteni..

2. Nem hagyják, hogy a düh elvegye az eszüket

Bár a düh egy teljesen normális emberi érzés, rendkívül fontos lenne, hogy visszafogd a robbanásokat. Ugyanis ezekben a helyzetekben csúnya és sértő dolgokat vágunk egymás fejéhez, amikkel akár olyan mélyen megbánthatjuk a másikat, hogy örökre megmarad a tüske, ez pedig aláaknázza a tökéletes kapcsolatot. Ha ideges vagy, előbb fújd ki magad, majd tiszta fejjel próbáld megoldani a helyzetet.

6238711264_541d1fd3be_b.jpg

3. Sosem használják fegyverként a szexet

Bár több nő is él azzal a fegyverrel, hogy ezzel próbálja meg irányítani és manipulálni a párját, ha valamit szeretne nála elérni. Ezt azonban egy egészséges párkapcsolatban nem lenne szabad megengedni..

4. Nem hagyják, hogy eltávolodjanak egymástól

Egy hosszú kapcsolatban a sűrű mindennapok mellett könnyen elhidegülnek a párok, hiszen nincs idejük arra, hogy maximálisan jelen legyenek. Nos, ha úgy érzed, hogy ezen az úton jártok, mindenképpen üljetek le megbeszélni, hogyan lehetne orvosolni a helyzetet, hiszen ha túl nagy lesz a távolság, onnan már nincs visszaút!

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr508808328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása