5 egyszerű frizura, amitől dúsabbnak látszik a hajkorona

máj31

Valljuk be, sokszor van olyan, hogy irigykedve nézzük azokat a csajokat, akiknek olyan gyönyörű, dús hajkoronája van, mintha egy samponreklámból léptek volna ki. Ezzel az 5 frizuratrükkel a ti hajatok is olyan lehet, amelyre ránézve már a szomszéd csaj fogja kérni a tippet!

1200_sablon_9.jpg

Nézd meg! 

Ha a Te hajad is vékony szálú és unod már, hogy annyi sampont meg miegymást kipróbáltál, akkor ne idegesítsd magad tovább! Jön most 5 klassz tipp, mely segítségével ti lesztek azok a lányok, akiknek megbámulják a haját. Próbáljátok ki őket!

1. Kócos konty a fej tetején

2. Nagy hullámok

3. Fonás oldalt

4. Felturbózott lófarok

5. Extra dúsítás

 

"Tökéletes arcvonások, ropogósan göndörödő aranyszőke haj, magas, csodálatos formájú alak! És úgy járt, ahogyan istennőhöz illik, megerőltetés nélkül, mint aki úszik, és csak jött, egyre közelebb. Egy pompás, lélegzetelállítóan szépséges lány!"

/Agatha Christie/

 

Ragyogjatok, csajok! :) 

Miajóneked! Ami jó Neked! ;) 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr198764274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása