Általános Szerződési Feltételek

máj13

A miajoneked.blog.hu blog üzemeltetője a Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13). A miajoneked.blog.hu weboldalon (továbbiakban weboldal) elhelyezett tartalmak a Diamond Deal Kft. tulajdonát képezik. Azok másolása, felhasználása, esetleges értékesítése kizárólag a tulajdonos beleegyezésével és feltételeivel lehetséges.

A weboldal tartalmait a látogatók regisztráció nélkül olvashatják, a cookie-kra vonatkozó szabályok és egyéb használati szabályok vonatkozásában a blog.hu ászf-je az irányadó.

Az egyes tartalmakhoz való hozzájutás miatt a weboldalon keresztül hírlevél feliratkozás szükséges. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a megadott e-mail címre a Diamond Deal Kft. bármikor hírlevelet küldhet a részére, melyek tartalmazzák a társaság promóciós ajánlatait, valamint aktuális híreit vagy egyéb a társasággal kapcsolatos információkat. Amennyiben a felhasználó nem szeretne több promóciós értesítést kapni a társaságtól, akkor ennek a megszüntetésére a felhasználónak e-mailben kell jeleznie a társaság részére (a leiratkozó link segítségével). 

A felhasználási feltételeken kívül minden további esetben a magyar jogszabályok és érvénybe lévő kormányrendeletek az irányadóak.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-80130/2014.

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr977453662
süti beállítások módosítása