Nem mindennapi dologra készül Katalin hercegné Valentin-napon!

feb10

Közeleg a szerelmesek ünnepe és mi már azt is tudjuk, mik a hercegné tervei Valentin-napra. Míg más párok randit, vacsorát és mozit terveznek, addig a hercegi családban másként alakul a Valentin nap. Ha kíváncsi vagy, olvasd el!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Egyetlen egyszerű kérdés megmutatja, mi a legfontosabb az életedben

feb10

Találtunk egy nagyon érdekes és megdöbbentően igaz pszichológiai tesztet, ami egyetlen kérdésből áll és ami alapján akár még pár újdonságot is megtudhatsz magadról. Egyetlen egyszerű kérdés megmutatja, hogy számodra mi a legfontosabb az életben! Klikk!

Tovább »
Szerző: DDEszter

10 lélegzetelállító, bakancslistás hely, amit látnod kell!

feb10

Összeszedtünk néhány káprázatos helyet, amit mindenkinek látnia kellene, mielőtt itthagyja a földi létet. Emiatt is nevezik az ilyen listákat bakancslistának: olyan dolgok és helyek, amelyeket szeretnénk kipipálni, amíg ezen a Földön élünk.  Természetesen nagyon kevés embernek van lehetősége a…

Tovább »
Szerző: DDEszter

5 elképesztő teória a Disney karakterekről

feb08

A Disney mesék mindegyike varázslatos világ, ahol a szereplők élik a saját varázslatos és kalandos és mesebeli világukat. Vagy mégsem csak a sajátjukat? Gondoltad volna, hogy majdnem mindegyikben van egy kis közös? 5 hihetetlen elmélet látott napvilágot a varázsvilág szereplőiről!

Tovább »
Szerző: DDEszter

8 kaja, amit ne melegíts a mikróban

feb08

Nem számít milyen finom vagy egészséges ételt készítesz, egy kis idő után bármelyik veszít az ízvilágából és jótékony hatásából, ha már mikróban melegítjük. Gondolj csak bele, a rántott hús vagy a krumplipüré sem az igazi már másnap.  Ugye? Nézd meg, mik azok az ételek, amelyeket nem igazán lenne…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Bögrés kókuszos - gyors, egyszerű, finom!

feb06

Ha rád jött a "nassolhatnék" és valami édességet kívánsz, vagy nem tudsz mit kitalálni, mert holnap már reggel jönnek az anyósék, itt egy remek, gyorsan elkészíthető süti, ami garantált út lesz a szívéhez!  Recept a cikkben!

Tovább »
Szerző: DDEszter

5 jelzés, amit a tested küld - vedd komolyan!

feb06

Természetesen nem azt mondjuk, hogyha egy héten többször fáj a fejed, mint kettő, nézd meg neten, hogy nem-e valami komoly, de azért vannak olyan dolgok, amik egyértelmű jelzések lehetnek és komolyan kell venni őket!  Összeszedtünk 5 olyan jelet, amit a tested küld, hogy vedd észre, valami nem…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Így selfie-zne Ariel, Alice vagy Herkules - Disney karakterek az Instán

feb06

"Tükröm-tükröm ott fent a falon, ki csinálja a legjobb selfie-t a világon?" Gyanítjuk, hogy ismerős a szitu... :D Ugye? Egy olasz művész, Simona Bonafini megrajzolta, hogyan selfie-zne Ariel, Alice vagy épp Herkules.  Mókás illusztrációk a cikkben!

Tovább »
Szerző: DDEszter
süti beállítások módosítása