5 TIPP, hogy jól induljon a hétfő!

dec05

A hétfőt valahogy senki sem szereti, még akkor sem, ha imádja a munkáját és ha megkérdeznénk bármely járókelőt, egy igen erős NEM-et válaszolna első kézből... Te is így vagy vele? Hoztunk most 5 TIPPET, amivel mindig jól indulhat a heted!

1200_sablon_50.jpg

Olvasd el! 

1. Ne dolgozz vasárnap!

Isten sem dolgozott a hetedik napon, Te miért lennél kivétel? Ráadásul csak rányomná a napodra a bélyegét, mert így már vasárnap azt érezheted, hogy kaptál egy plusz hétfőt. Az meg kinek kell? 

2. Aludd ki magad!

Azért, hogy jól induljon a hétfő, kipihenten kell ébredned, ehhez pedig az kell, hogy megfelelően aludj. Bújj ágyba időben, legalább egy órával azelőtt, hogy szeretnél elaludni! 

3. Tervezz előre!

Előző este gondold végig, hogy mi mindent kell megtenned a következő napon. Jegyezd le a legapróbb dolgokat is, hogy ne fejetlenséggel induljon a hét. Ha teheted, találd ki, hogy mit eszel és mit viselsz hétfőn! Hidd el, ez sok problémát megold! :D 

via GIPHY

4. Legyen ez egy laza, de hasznos nap! 

Ha teheted, erre napra szervezd a hivatalos, de lazább megbeszéléseidet, esetleg külső helyszínre szóló találkozóidat! Hosszabbítsd meg a kávé, vagy ebéd szünetedet; a gép előtti teendőkből pedig a gyorsan és könnyen elintézhetőket végezd el! A többi ráér kedden. Nem? 

5. Állíts össze egy ütős és pörgős "monday playlistet"!

Állíts össze egy jó pörgős, indulásra ösztönző zenei válogatást, azokból a számokból, amiket bármikor és akárhányszor meg tudnál hallgatni! Kezdd ezzel a hétfő reggelt, hallgasd a metrón, a kocsiban, vagy séta közben! Ha lankadna a kedved munka közben, dugd be a füledet és szerezd vissza az energiádat a segítségével!

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9712024129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása